Кићановићу и Лаловићу годишње награде

Добитници годишњих награда Спортског савеза Србије су легендарни кошаркаш Драган Кићановић и председник Светске рвачке федерације Ненад Лаловић.

Легендарни српски кошаркаш Драган Кићановић и председник Светске рвачке федерације и однедавно члан МОК-а Ненад Лаловић добитници су годишњих награда Спортског савеза Србије (ССС).

На свечаности у Дому Народне скупштине од лаурета био је присутан само Кићановић, док је награду уместо Лаловића примио његов син.

Удовичић је честитао награђенима и посебно захвалио представницима свих Савеза који су били на свечаности на свему што чине за српски спорт.

"Хвала вам на свему што сте учинили и што чините за српски спорт. Ваша посвећеност томе значајна је не само за спорт уопште, већ и за све наше спортисте и управо се, у години када је освојен рекордан број медаља, умногоме огледа ваша заслуга у свим успесима који су остварени", рекао је Удовичић. 

"Рекордан број медаља је умногоме ваша заслуга. Ова година је била сјајна, а од наредне, олимпијске, очекујемо још више. Игре у Рију су главни циљ и сва снага и пажња биће усмерена ка њима", поручио је Удовичић.

Он је искористио прилику да колегама из ССС још једном честита на изузетно организованом Сајму спорта, који је испунио циљ и који је посетило двоструко више људи него прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи