Читај ми!

Линдзи Вон победила и у супервелеслалому у Лејк Луизу

После две трке у спусту, Линдзи Вон славила и у супервелеслалому у канадском Лејк Луизу у склопу Светског купа.

Америчка скијашица Линдзи Вон победила је у трци у супервелеслалому воженом у канадском Лејк Луизу у склопу Светског купа.

Вон је победила са 1:19,79 минута и остварила 70. победу у Светском купу.

Аустријанка Тамара Типлер заузела је друго место резултатом 1:21,11, а трећа кроз циљ прошла је њена сународница Корнелија Хитер са 1:21,14 минута.

"Осећам се сјајно, знам да ми је супервелеслалом добар, а спуст прилично добар и мислим да сам на правом путу", рекла је Вон после трке.

Она је остварила "хет-трик" овог викенда у Лејк Луизу, пошто је победила и у две трке у спусту. То јој је на истом скијалишту пошло за руком још 2011. и 2012. године. Она сада има 14 победа у спусту и четири у супервелеслалому, у месту које су навијачи у шали назвали "Лејк Линдзи", због њене доминације.

"То је велика ствар. Мислим да су неки сумњали да могу данас да победим, посебно јер је Лара (Гут) побеђивала у неколико последњих трка у супервелеслалому", рекла је Вон.

У генералном пласману Светског купа Вон је прва са 300 бодова, њена сународница Микаела Шифрин је друга са 296, а трећа је Швајцаркиња Лара Гут са 258 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи