Читај ми!

Косовски таеквондисти у Зрењанину без химне и обележја

Шампионат Балкана у таеквонду, који ће се наредног викенда одржати у Зрењанину, привлачи велику пажњу због најављеног наступа косовске селекције.

Косово је пуноправни члан Светске, Европске и Балканске таеквондо уније, али у Зрењанину, упркос најављеном доласку, неће моћи да се такмиче са обележјима и химном.

"Наш Савез мора да поступа по инструкцијама државе, а организатор да обезбеди такмичење на највишем нивоу. Ми смо затечени овом ситуацијом и видим да Савез тражи излаз из ње. Паметније би било да се нису пријавили за такмичење у Србији јер Балканско првенство није много значајно, па су могли да га прескоче", рекао је Драган Јовић, тренер олимпијске шампионке Милице Мандић и члан Техничке комисије Таеквондо асосцијације Србије (ТАС).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи