Читај ми!

Кличко: Моја прича ће се наставити

Украјински боксер Владимир Кличко, четири дана после пораза од Британца Тајсона Фјурија у борби за шампиона света, захвалио се навијачима на подршци и најавио нове победе.

''Прошла су четири дана и било ми је потребно само мало времена како бих схватио шта се догодило и одлучио који су моји следећи кораци. Али, пре свега морам да се захвалим навијачима, свом тиму и свим мојим пријатељима. Били сте фантастични и увек сте ми били подршка. Након 11 година победа, схватио сам да сте још већи у поразу. Последњих дана примио сам мноштво порука подршке, речи подршке помажу ми да пребродим ове тешке тренутке. Прича о Кличку ће се наставити. Неуспех није опција. Ваш Владимир'', написао је Кличко на званичној Фејсбук страници.

Кличко је у суботу увече у Диселдорфу, након 18 успешних одбрана титуле, изгубио од Британца Тајсона Фјурија и препустио му титулу шампиона света у тешкој категорији у верзијама WБА, WБО, ИБФ, ИБО и магазина Тхе Ринг.

Украјинцу је то био тек четврти пораз у 68. професионалном наступу.

Реванш меч између Украјинца и Британца требало би да се одржи већ на лето 2016. године, пред 80.000 гледалаца на чувеном лондонском Вемблију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи