Читај ми!

Удовичић: Поносан на број посетилаца на Сајму спорта

Министар омладине и спорта Вања Удовичић обишао је штандове спортских Савеза на четвртом међународном Сајму спорта и истакао да је поносан на број посетилаца у прва два дана, који је премашио цео прошлогодишњи.

"Са поносом могу да кажем да смо у прва два дана имали више посетилаца него за цео прошлогодишњи Сајам - око 50.000. Оно што је још важније је да је велики број деце на једном месту и можда је то знак да би овај сајам требало организовати чешће него једном годишње. Неопходно је осетити спортску атмосферу која је овде присутна јер тек када прођете сајмом и када искомуницирате са Савезима, а нарочито са децом која су на штандовима, онда знате да смо урадили прави посао", истакао је Удовичић.

Удовичић је нагласио да је Сајам спорта права прилика за Савезе да искомуницирају са грађанима, са свима који желе да се упознају са спортовима, и како каже Удовичић, нарочито за оне који немају прилику да на свакодневном нивоу промовишу свој рад.

"Сваки од тих Савеза има велику базу људи и деце која се баве тим спортом и управо су они ти који креирају спортску атмосферу и спортски начин размишљања који је Србији преко потребан".

"На данашњи дан, са оваквим успешним Сајмом спорта, Србија мора да буде поносна на своје спортисте и спорт јер је ово идеална прилика да се захвалимо свим спортистима на ономе што су урадили за нашу земљу, али и свим грађанима Републике Србије који су схватили озбиљност бављења рекреацијом и спортом. То је прави нацин размишаљања и васпитања, али и начин преношења поруке другима, јер спорт мора да буде број један у Србији јер је најбољи бренд и амбасадор наше земље у свету", закључио је Удовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи