Читај ми!

Кличко: Желим реванш са Фјуријем

Украјински боксер Витали Кличко рекао је да ће се поново борити са Тајсоном Фјуријем, након победе Британца у борби за титулу светског шампиона.

Фјури је Клицка победио на поене, после 12 рунди, и тако постао светски шампион у верзијама WБА, ИБФ и WБО.

"Изгубио сам, али борац је и даље у мени. Када склопимо договор и сазнамо све детаље, све ћемо обавестити о датуму реванша. Тајсон је био бржи и бољи од мене у овом мечу. Нисам успео да пронађем прави одговор на његову стратегију", рекао је Кличко а преноси Би Би Си Спорт.

Нови шампион света, Тајсон Фјури истакао је да једва чека реванш са Кличом, али и поновио да је Украјинац велики шампион.

"Обожавам изазове и наравно да се радујем реваншу. Ко зна шта ће нам реванш донети, али желим да будем барем упола добар шампион као Кличко. Мало је људи веровало у мој тријумф, и нисам ишао пречицама да бих дошао до овог тренутка", рекао је Фјури.

Фјурију (27), је ово била 25. победа у исто толико наступа у каријери. С друге стране, Кличко (39) је у својој 19. одбрани титуле првака претрпео први пораз, а укупно му је то тек четврти пораз у 68. професионалном наступу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи