Читај ми!

Шампион О`Нил убијен у Атланти

Бивши боксерски шампион О`Нил Бел убијен је у Атланти, током, још увек, неразјашњене, оружане пљачке. Полиција Џорџије је саопштила да је четрдесетогодишњи Бел смртно страдао приликом изласка из аутобуса, а да је још једна особа тешко повређена.

Полиција Атланте истражује инцидент у коме је О`Нил са још једном особом под још неразјашњеним околностима упуцан приликом изласка из аутобуса. Истрага је у току, а не искључује се могућност да је у питању и покушај пљачке.

О`Нил Бел је био 13 година шампион у чак три категорије, ВБА, ВБЦ и ИБФ. Професионалну каријеру је завршио 2011. године после победе над Рико Карсоном техничким нокаутом. Током каријере имао је 27 победа у 32 меча од којих је чак 25 добио техничким нокаутом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи