Читај ми!

Силађи: Циљ је финале у Рију!

Пливач Чаба Силађи рекао је да је циљ да се пласира у финале Олимпијских игара у Рио де Жаниеру 2016. године, за које верује да ће бити најуспешније у његовој каријери и да је сигуран да ће српски репрезентативци на том такмичењу надмашити учинак из Лондона.

"Види се да ће пливачко такмичење у Рију бити јаче него у Лондону. Мислим да ће ми државни рекорд од 59,79 секунди донети пласман у полуфинале, али за финале је потребно боље време. Финале је круна каријере сваког пливача и мислим да ће за то бити поребан резултат од 59,2 секунде или 59,3. То је велика жеља, али биће јако тешко реализовати. Радићу на томе", рекао је Силађи новинарима у Београду.

Државни рекордер на 100 метара прсно рекао је да ће до Игара спрским пливачима добра провера бити Европско првенство у Лондону, али и бројни митинзи.

"Напорно тренирам, имамо рецепт за добар резултат, трудим се да то колико-толико одржавам. Имамо још девет месеци до почетка Игара, много се ради, али морам много да радим и на себи, јер да бих био задовољан морам да поправим резултате из ове године, која је најуспешнија у мојој каријери, а не само да их поновим", рекао је Силађи.

"Сигуран сам да ћемо надмашити учинак из Лондона, јер тамо наши спортисти нису имали много среће, било је много освојених четвртих места. Сигуран сам да ће бити много више златних медаља и очекујем да ће то за мене бити најуспешније Олимпијске игре", додао је он.

Силађи је навео да је ова година резултатски за њега била најуспешнија, али да то није показало када је било најпотребније, пошто мисли да је могао да покаже много више на Светском првенству у Казању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи