Читај ми!

Хеј против Морија, у рингу после три и по године паузе

Некадашњи светски шампион у боксу у тешкој категорији Британац Дејвид Хеј вратиће се у ринг после три и по године паузе и борити са Аустралијанцем Марком де Моријем. Дејвид Хеј, 35-годишњи боксер, саопштио је да ће се 16. јануара борити са две године млађим Де Моријем у лондонској О2 Арени.

Хеј је последњу борбу имао у јулу 2012. године када је нокаутом победио земљака Дерека Чисору, али се касније повукао због честих повреда и операција рамена.

"Много сам срећан што могу да се вратим у ринг и радим оно што најбоље знам. Одувек сам има високе домете у каријери и наставићу са тим. Године паузе биле су дуге, много успона и падова, али сам се вратио и спреман сам да дам све од себе", рекао је Хеј, а преноси Ројтерс.

Хеј у последње време тренира са Шејном Мекгуиганом, сином бившег светског шампиона Барија, наговестивши да жели да врати титулу коју је изгубио од Владимира Кличка 2011. године.

Хеј је у каријери забележио 26 победа на 28 мечева, а титулу у тешкој категорији освојио је победом над Русом Николајем Валујевим 2009. године у Нирнбергу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи