Читај ми!

Пелевић председник Светске кик-бокс федерације

Председник Кик-бокс савеза Србије и Европске федерације Борислав Пелевић изабран је за првог човека Светске кик-бокс федерације.

За Пелевића је на конференцији у Даблину од 115 земаља гласало 113, а само су Хрватска и Јужна Африка биле уздржане.

"Ово је не само мој лични, него и успех српског кик-бокса и српског спорта уопште. То је мали успех српске дипломатије и на то сам веома поносан. Када вас подржи 113 земаља света онда је то заиста велика ствар " рекао је после избора Пелевић.

Према његовим речима план је да се кик-бокс развија на свим континентима, не само у Европи.

"Чека нас пријем у Међународни олимпијски комитет. За две године кик-бокс ће бити део Светских игара, што је наш највећи успех. Сасвим сигурно је да кик-бокс иде великим корацима напред, не само у Србији и Европи, него у целом свету", закључио је Пелевић.

Пелевић је на функцији председника Светске кик-бокс федерације заменио Италијана Енија Фалсонија, који се повукао из здравствених разлога.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи