Читај ми!

Удовичић отворио базен у Пироту

Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је отворио базен у Пироту.

"Свим силама се трудим да спорт буде доступан свима, а не да буде привилегија, зато градимо велики број спортских објеката широм Србије. Драго ми је када видим да делимо исту жељу и ентузијазам по том питању, као и да Пирот брине о својим спортистима и младима", рекао је Удовичић.

Он је нагласио да из лицног примера зна колико је важно имати нови базен у којем може да тренира и имају најбољи услови.

Пливање, ватерполо и други водени спортови су, како је рекао, врло популарни у Србији и имају дугу традицију успеха, као и да велики број деце жели да се бави њима, мотивисан успесима наших спортиста.

"Надам се да ће поред врхунских спортиста овај базен користити и велики број рекреативаца јер је доказано да је пливање добро за одржавање кондиције и здравља. Изградњом оваквих објеката мотивишемо децу да се баве спортом и доприносимо стварању здравије нације. Влада ће увек подржати овакве пројекте", истакао је Удовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи