Нови управни одбор Хокејашког савеза Србије - шанса за српски хокеј

Хокејашки савез Србије 14. новембра добија новог председника. Најозбиљнији кандидат за ту позицију је Марко Миловановић, док ће његов противкандидат бити Горан Ђаковић.

На седници Управног одбора Хокејашког савеза Србије, у суботу 14. новембра, биће одабран нови председник тог савеза.

Најозбиљнији кандидат за ту позицију је Марко Миловановић, златни хокејаш, освајач великог броја медаља са сениорском репрезентацијом (2010/11 и 2011/12 освајач словеначке лиге 2009/10 И 2011/12 проглашен за најбољег стрелца и најбољег нападача словеначке лиге,

Проглашен је за најбољег играча репрезентације на светском првенству (Д2А) у сезони 2011/12, освојио златну медаљу (Д2А) са сениорском репрезентацијом у Новом Саду, постигао одлучујући гол за пласман репрезентације Србије у други круг квалификација за ЗОИ 2018).

Миловановић је такође и успешан бизнисмен, а хокејом се бави од своје треће године. Играо је за репрезентацију Србије и Словачке, има велико искуство на том пољу, и сматра се да би као нови председник УО Хокејашког савеза донео нову енергију, која је овом саставу више него потребна, с обзиром на лоше резултате из претходног периода, велики одлив средстава из Савеза, као и дуговања према играчима.

Незадовољство играча, и лош статус Савеза је директан резултат рада претходног Управног одбора којим је у једном периоду руководио Горан Ђаковић, иначе и противкандидат Миловановића за место председника Савеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи