Читај ми!

Богдановићева бронзана на Гран прију у Манчестеру

Репрезентативка Србије у теквонду Тијана Богдановић освојила је бронзану медаљу у категорији до 49 килограма на Гран прију у Манчестеру, турниру категорије Г4. Седамнаестогодишња српска репрезентативка је у борби за бронзу савладала представницу Египта са 10:4.

Богдановићева је обезбедила нове бодове за светску листу и олимпијску визу, а свакако ће шансу за одлазак у Рио потражити на европским квалификацијама у јануару, јавља Теквондо клуб "Галеб", преноси Танјуг.

Седамнаестогодишња српска репрезентативка на старту је победила Перуанку Лизбет после прекида у другој рунди, затим је славила против Францускиње Азијез (8:5), док је представницу Египта победила са 10:4.

У полуфиналу је ипак изгубила од двоструке олимпијске шампионке, Кинескиње Ву.

"Задовољна сам што сам на трећем Гран прију на којем учествујем освојила другу медаљу. Циљ је на овом турниру и био сусрет са Ву, хтела сам да се борим с њом. То ми је одлична провера пред европске квалификације. Видела сам где грешим, на чему ћу радити у наредном периоду. Изузетно искуство за мене из којег ћу сигурно изаћи још боља", рекла је Тијана Богдановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи