Читај ми!

Кевендиш одустао од СП у Ричмонду

Британски бициклиста Марк Кевендиш неће наступити на Светском првенству у Ричмонду због повреде рамена, преноси Скај Спорт. Кевендиш се повредио прошле недеље током шесте етапе трке за Велику награду Велике Британије.

Британски тим је очекивао да ће захваљујући Кевендишу бити фаворит на Светском првенству у Ричмонду, али им је његова повреда покварила планове.

"Ово је велики ударац, очекивали смо да би ова година могла да буде успешна за њега. Нажалост повреда коју је доживео прошле недеље много је озбиљнија него што смо мислили.

Желимо му успешан опоравак", рекао је технички директор британског тима Шејн Сатон.
Кевендиш је титулу првака света освојио 2011. године у Копенхагену.

Светско првенство у Ричмонду биће одржано до 18. до 27. септембра. Током шампионата биће вожен индивидулани и тимски хронометар, као и друмска трка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи