Читај ми!

Рекордан број учесника на "We Run Belgrade"

Градоначелник Београда Синиша Мали истрчао је трку од 10 километара на "We Run Belgrade 2015" на Ушћу. У трци је учествовало рекордних 8.000 тркача.

На спортско рекреативној манифестацији, четвртој по реду трци "We Run Belgrade 2015", градоначелнику се придружио секретар Секретаријата за спорт Славко Гак, преноси Танјуг.

Трка је ове године по много чему била јединствена. Окупила је велики број тркача и пружила им могућност да трче трасу од пет или 10 километара, у зависности од њихове кондиције и спремности.

Градоначелник Синиша Мали каже да се радо одазвао позиву за учествовање у трци са неколико стотина суграђана.

Истиче да су оваква окупљања одличан начин да се укаже на важност спорта и физичке активности и користи сваку прилику да поздрави њихово организовање.

"Сјајно је истрчати трку од 10 километара и изузетно сам задовољан својим временом од 53:46. Данас сам истрчао целу трку иако сам мислио да то није могуће, али потребно је мало воље да победите себе и померате неке своје границе", каже Мали.

Трку су отворили српска кајакашица Милица Старовић и атлетичар Емир Бекрић, који нису крили одушевљење што су промовисали спорт.

Победник велике трке "Wе Run Belgrade 2015" био је Кипруто Станли који је 10 километара претрчао за 31 минут и 10 секунди, други је био Дарко Живановић са временом 31:21, док је трећи био Саша Столић (31:35).

Код дама најбржа у трци од 10 километара била је Оливера Јевтић са временом 34:09 секунди.

Најбољи у трци од пет километара били су Марко Ничић са временом 15:36 и Соња Столић - 17:27.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи