Читај ми!

Кличко пружа реванш Чисори

Украјински боксер Виталиј Кличко, који је у суботу одбранио титулу у тешкој категорији, изјавио је да ће Британцу Дереку Чисори пружити прилику за реванш.

"Искрено речено, не осећам потребу за још једним мечом, али мој его ми каже да тај момак заслужује да буде кажњен на прави начин – нокаутом", рекао је актуелни шампион у ВБЦ верзији.

Украјински боксер је у суботу једногласном одлуком судија победио Чисору који је своју боксерску инфериорност пре и после меча покушао да надомести вређањем противника, пљувањем његовог рођеног брата Владимира и, на крају, тучом са Дејвидом Хејом.

Чисору је у недељу на аеродрому у Минхену, заједно са његовим тренером Доном Чарлсом, ухапсила полиција, под оптужбом да је на конференцији за новинаре после меча са Кличком упутио Хеју претње да ће га "упуцати".

Пошто су дали изјаве, Чисора и његов тренер су у недељу увече пуштени из притвора, а онда су одмах отпутовали за Лондон.

Чисори, иначе, прети доживотна суспензија, како је то најавио генерални секретар Британске боксерске федерације Роберт Смит.

"Борд има на располагању неколико казни које би у овом случају могле да буду изречене. Чисора може да буде новчано кажњен, привремено суспендован и може му доживотно бити одузета лиценца", прецизирао је Смит.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи