Вакиф Гунеш првак Европе

Одбојкашице Вакиф Гунеша из Истанбула постале су први пут у својој историји првакиње Европе, пошто су у свом граду победиле Рабиту из Бакуа са 3:0, по сетовима 25:13, 25:20 и 25:18. Јелена Николић изабрана је за најбољег поентера турнира.

За најефикаснијег поентера завршног турнира проглашена је капитен репрезентације Србије Јелена Николић, која игра за Вакиф Гунеш. 

Вакиф Гунеш је у финалу Лиге шампиона 2011. у конкуренцији одбојкашица, у дворани Бурхан Фелек у Истанбулу, савладао Рабиту из Бакуа, из Азербејџана, за коју играју Наташа Крсмановић, Силвија Поповић, Сања Старовић, Бојана Догањић и Мира Голубовић, а тренер је Дејан Брђовић, са 3:0, по сетовима 25:13, 25:20 и 25:18, после 73 минута игре. Зорица Бјелић, ФИВБ судија из Србије, била је први арбитар финала, док је други судија била Сузана Хатива Родригес из Шпаније.



Раније данас у мечу за треће место, Фенербахче је победио Скаволини са 3:1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи