"Црвено-беле" у полуфиналу

Одбојкашице Црвене звезде пласирале су се у полуфинале плеј офа првенства Србије пошто су у Ужицу у реванш утакмици четвртфинала победиле Јединство са 3:0 (25:9, 25:13, 25:17).

Београђанке, које су у овај меч четвртфинала плеј офа ушле као велики фаворит, за само сат игре практично су "протутњале" Великим парком, не дајући наду домаћим девојкама ни да се изборе за часнији пораз.

И док одбојкашице Звезде јуре ка новој шампионској титули, пред руководством и стручним штабом Јединства је огроман задатак да за наредну сезону обезбеде нови играчки састав, јер је јасно да садашња екипа није на нивоу реномеа тима који је деветоструки првак државе и осмоструки освајач Купа.

ЈЕДИНСТВО: Тодоровић, Стојковић, Тривунић, Секулић, Јоксић, Јелисавчић, Стевановић, Виторовић, Чворић, Сандић, Друловић, Спасенић, Терзић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Будровић, Рајић, Нинковић, Ракић, Поповић, Симић, Живковић, Малагурски, Пушић, Медаревић, Бјелица, Томић, Благојевић Кецман, Валчић, Стевановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи