Куп Цев, нови изазов

Победа у Купу Србије је одлична увертира за челинџ рунду Куп Цев. Нема времена за славље, предстоји дуел са Аустијским Швехатом, у среду од 20.00 часова у дворани у Шумицама. Позитивна енергија у табору црвено-белих, и оптимизам пред дуел са Аустријанкама обележили су данашњу конференцију за новинаре. Позив навијачима да у што већем броју помогну младом тиму.

Куп је освојен, пехар је ту, славље може да сачека. Победник челинџ рунде Купа Цев пласираће се у полуфинале. Улог је велики, па одбојкашице нашег шампиона озбиљно приступају противнику. Мотива има на претек, да се успешно настави такмичење у Европи и покаже да је пред младим тимом Звезде блистава будућност.

Дуел са аустријском екипом је за нас веома битан, јер желимо да наставимо са добрим резултатима које смо протеклих година бележиле на овом фронту. Швехат је одлична екипа, гледали смо их када су играли против Визуре и нису се случајно нашли у „челинџ" рунди. Ако будемо играле онако како знамо, сигурна сам да резултат неће изостати - рекла је Јелена Благојевић, капитен наше екипе.

Тренер Ратко Павличевић је добро „скенирао" наредног противника своје екипе.
Немамо времена за сумирање утисака, наравно да смо пресрећни због освајања трофеја, али морамо сада да се окренемо Купу Цев. Играли смо Лигу шампиона, одмеравали смо снаге са најбољима и на срећу продужили живот у Европи, што је и те како значајно за ову младу екипу. Утакмице се надовезују једна на другу, испитујемо наше моћи и знам да имамо пуно мотива и жеље.

Швехат је изузетно квалитетан тим, састављен од америчких репрезентативки и имају америчког тренера. Знамо колико је селекција САД озбиљна и да поседује менталитет да се увек боре до краја - рекао је Павличевић.

Пропозицијма такмичења у Купу Цев је предвиђено да, улолико обе екипе остваре по једну победу, без обзира на резултат, о пласману у наредни круг одлучује „златни сет".
На нама је да се прилагдимо сваком систему такмичења. Волим победе код куће, али нарочито оне на страни. Моја екипа је ментално стабилна и битно је да наметнемо свој стил игре - напоменуо је Павличевић.
Генерални секретар Ана Аврамовић истакла је да у клубу очекују да девојке у Купу Цев буду у складу са досадашњим рејтингом Звезде у Европи.
Код нас је још свечарска атмосфера и још једном желим да честитам девојкама на освојеном Купу, 14. у нашој историји. Пласман у „челинџ" рунду је још један степеник за екипу. Позивам навијаче да дођу у што већем броју у Шумице и подрже екипу - рекла је Ана Аврамовић.
Она је са поносом истакла да је са радом поново почео сајт одбојкашког клуба www.okcrvenazvezda.com, који ће имати прегршт информација корисних како за навијаче, тако и за медије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
22° C

Коментари

koga je stid od lepote
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo!
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Лепше Боље Паметније
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Negovanje antivrednosti
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Svaka čast
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару