Победа за прво место

Женска одбојкашка репрезенцација Србије наставља са одличним играма и победама. Сениорке Србије забележиле су девету победу у А групи Европске лиге 2010. Србија је и у дрругој утакмици петог викенда, у Констанци, савладала Румунију са 3:0, по сетовима 25:18, 25:19 i 25:20, после 70 минута игре.

Рутинска победа наших одбојкашица. Одлична игра против солидног противника. Отпор Румунки брзо је сломљен, на терену је постојао само један тим - Србија. Била је ово четврта победа Србијеу овогодишњој Европској лиги над Румунијом. Овом победом наше одбојкашице освојеле су прво место у групу.

Током прва два сета Србија је била супериорна од почетка, да би у финишу дозволила домаћину да смањи предност. У трећем сету, од поечтка се водила изједначена борба, да би од другог техничког одмора изабранице Зорана Терзића преузеле контролу игре и сигурном игром окончале меч.

Србија ће мечеве шестог, последњег викенда, играти 17. и 18. јула у Габрову против Бугарске.

Завршни турнир Евролиге, на којем ће одбојкашице Србије бранити титулу, одржаће се у Анкари од 24. до 25. јула.

Утакмица је одиграна у дворани Констанца у присуству 210 гледалаца, а судили су Јанис Амасијадис из Грчке и Душан Довицовиц из Словачке.

Румунија: Трика (2), Собо (3), Захарија, Станчију (1), Неага (2), Раду (4), Албу (2), Салаору (2), Миклеа (3), Приставу, Мурешан (10), Оњејекве (13). Тренери: Дарко Закоч и Алексе Константин.

Србија: Николић (7), Бракочевић (14), Живковић, Крсмановић (11), Мајсторовић (4), Молнар, Весовић (6), Огњеновић (3), Вељковић, Бјелица (2), Рашић (13), Ћебић. Тренери: Зоран Терзић и Бранко Ковачевић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи