Пад Италије

А сада навијајте за Бразил, јер победа "кариока" води Србију на завршни турнир у Кордобу. Италија водила 2:0, али су "орлови" добили три сета за редом, 21:25, 21:25, 25:23, 25:20, 15:6.

Подмлађена селекција Србије успела је да савлада Италију. После велике борбе у пет сетова остварен је заслужен тријум над Азурима. Наши одбојкаши су доказали да је пред њима светла будућност ако наставе са оваквим радом и залагањем.

Италина су кренули силовито. Наши одбојкаши су колико-толико успевали да им парирају. Међутим, нису успевали да угрозе вођство Италијана, који освајају први сет резултатом 25:21.

У другом сету виђен је идентичан сценаријо, и идентичан резултат. Италијани стичу предност и успевају да је задрже до краја сета 25:21, за 2:0 у сетовима.

На старту трећег сета тренер Италијана Андреа Анастази, мења прву поставу и уводи млађе играче. Снаге су изједначе, на обе стане су подмлађене селекције. Долази до велике промене. На терену је само једна селекција - селекција Србије, којој све полази за руком и осваја сет са 25:23.

Четврти сет иста слика на терену, публика је живнула, наши одбојкаши диктирају темпо, ређају се одличне акције. Створена је предност која је обезбедила мирну завршницу и сигуран тријум у четвртом сету од 25:20.

Пети сет донео је још бољу игру наших одбојкаша. Подршка са трибина није престајала. Летели су по терену, Италијани су били неприметни, заслужен тријумф од 15:6.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи