Терзић одабрао играчице

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић саопштио је списак играчица на које рачуна за такмичење у Европској лиги.

Репрезентација Србије прошле године је тријумфовала у првом издању Европске лиге, а ове године ће игати у групи А групи са Бугарском, Румунијом и Великом Британијом.

Првог викенда 11. и 12. јуна Србија ће угостити Велику Британију у Кладову, 19. и 20. јуна Румунија ће гостовати у Смедереву, а 25. и 26. јуна наша репрезентација играће против Бугарске у Суботици. Потом следе гостовања у Шефилду 3. и 4. јула, у Констанци 9. и 10. јула и у Габрову 17. и 18. јула. 

Завршни турнир Европске лиге биће одржан 24. и 25. јула у Турској.

На списку су следеће одбојкашице: техничари: Маја Огњеновић, Ана Антонијевић, Бојана Живковић, Кристина Чешљар.

коректори: Ивана Ђерисило, Јована Бракочевћ, Сања Старовић, Анђелка Пантовић.

либера: Сузана Ћебић, Силвија Поповић, Нина Росић.

блокери: Наташа Крсмановић, Стефана Вељковић, Милена Рашић, Александра Петровић, Драгана Маринковић, Нађа Нинковић.

примачи: Јелена Николић, Брижитка Молнар, Јована Весовић, Јасна Мајсторовић, Сања Бурсаћ, Сара Клисура, Амадеа Дураковић, Ана Бјелица.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи