Крагујевчани освојили титулу

Одбојкаши Радничког из Крагујевца нови су шампиони Србије. У плеј оф серији Раднички је савлао Црвену звезду са 3:1 у победама.

У четвртој утакмици финала плеј офа, која је одиграна у београдским Шумицама, Раднички је победио Црвену звезду резултатом 3:1, по сетовима 25:19, 35:33, 22:25, 25:22 и тако стекао недостижну предност у тријумфима од 3:1.

Утакмица је одиграна, пред око 1.000 гледалаца, а судили су Горан Градински и Борис Коларевић.

Црвена звезда: Стефановић 1, Јаковљевић 6, Ћулафић, Пајић 2, Бојовић 11, Копривица , Милутиновић, Митић, Терзић 12, Докиц 23, Рашић 11, Вујић

Раднички: Петковић 3, Јовановић , Радовић , Ивовић 5, Чупковић 37, Илић 3, Јанко Ивовић, Чедић, Максимовић 8, Опачић, Пантелиц, Стевановић 8.

Одбојкаши Радничког направили су брејк у четвртој утакмици финалне серије и потпуно заслужено остварили не само тријумф у овој утакмици, него су освојили и другу титулу државног првака у својој историји.

Јунак утакмице, која је обиловала са доста преокрета и великим узбуђењима био је Констатин Чупковић, који је са 37 поена био нерешиваенигма за домаце играче.

Тријумфом над Црвеном звездом одбојкаши Радничког освојили су другу узастопну шампионску титулу.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи