Читај ми!

Одбојкаши очекују победу против Аустралије

Одбојкаши Србије верују у победу у предстојећем мечу против Аустралије на Светском првенству у Пољској, али наглашавају да још има простора за напредак у њиховој игри. Утакмица у Вроцлаву почиње у 16.30 а можете је пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

"Очекивања су највиша, очекивања су три бода, која би нам доста значила за другу фазу. План је да се концентришамо и да одиграмо као против Аргентине, кад смо одиграли једну лепу утакмицу", рекао је техничар Никола Јововић.

Србија је у уторак победила Аргентину са 3:1, а у трећем колу Групе А Светског првенства очекује је дуел против Аустралије.

"Подижемо форму и мислим да против Аустралије можемо да будемо још бољи. Ја се надам победи и да ћемо пренети шест бодова у наредну фазу", истакао је Јововић.

Он је додао да верује да репрезентација Србије може да напредује када је реч о сервису, пошто су, како је навео, много грешили у прве две утакмице.

"Поправи смо пријем, први напад добро функционише, уколико побољшамо сервис мислим да ћемо бити озбиљна екипа и да ћемо бити способни за велике домете. Аустралија је борбена екипа са добрим играчима, али верујем да ћемо уз побољшања у игри забележити нова три бода", рекао је блокер Срећко Лисинац.

Коректор Александар Атанасијевић истакао је да је његову екипу победа против Аргентине вратила на "прави колосек".

"Утакмица против Аустралије је најважнији меч. Уколико победимо – имаћемо шест бодова у наредној фази и мислим да ће управо тај меч одлучити и о проласку на фајнал сикс, јер уколико победимо Аутралију имаћемо пуно самопоуздања", рекао је Атанасијевић.

Он је додао да је селекција Аустралије добра екипа, али да ће у том мечу ипак све зависити од Србије.

"Аустралија је добра репрезентација, имају пуно играча у најјачим лигама, али све зависи од нас. Уколико ми одиграмо добро као против Аргентине, односно још боље, логично је да се надамо победи против Аустралије, која је једна од јачих екипа у нашој групи", рекао је Атанасијевић.

Меч трећег кола Светског првенства између Србије и Аустралије игра се у четвртак од 16.30 у Вроцлаву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару