Читај ми!

Павличевић: Искуство из ЛШ за домаће трофеје

Пред старт такмичења у Лиги шампиона, тренер одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић изјавио је да ће учешће у најјачем европском такмичењу пуно значити његовој екипи за стицање искуства. Миловићева и Кецманова свесне квалитета такмичења, али се уздају у младост.

Тренер одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић рекао је да ће утакмице у Лиги шампиона за његову екипу представљати велико искуство, које ће им помоћи у покушају да одбране трофеје у домаћем такмичењу.

"Велика је част што четврту сезону заредом играмо у Лиги шампиона. У овом такмичењу наступају најбоље екипе са великим буџетима и могућностима. То су клубови који без проблема 'скоцкају' екипе. Наша очекивања нису претерана, покушаћемо својом младошћу да намучимо ривале, надам се да ћемо захваљујућу мечевима у овом такмичењу значајно напредовати као и претходних годна", рекао је Павличевић на конференцији за медије у просторијама СД Црвена звезда.

Капитен црвено-белих Јулија Миловић рекла је да цела екипа једва чека да почне елитно европско такмичење.

"Част је играти у Лиги шампиона против најјачих, то је велика шанса за нас, имаћемо прилику да стекнемо огромно искуство, што ће бити од великог значаја у домаћем такмичењу", истакла је Миловићева.

Заменик капитена Црвене звезде Љубица Кецман поручила је да ће млада екипа црвено-белих покушати да намучи сваког ривала у ЛШ.

"Од противника у групи до сада нам је познат само московски Динамо. Најважније је да сваки меч одиграмо најбоље што можемо, наравно свесни смо да у Лиги шампиона можемо да играмо само онолико колико нам противник дозволи. Ипак, ми смо нова и млада екипа и то може да буде изненађење за наше ривале. Потребне су нам утакмице у Лиги шампиона, али наш приоритет за ове сезону су ипак првенство и Куп Србије", рекла је Кецманова.

Одбојкашице Црвене звезде ове сезоне играће у Б групи Лиге шампиона са азербејџанским Игтисадчијем, московским Динамом и италијанском Пјаченцом.

Црвено-беле ће такмичење стартовати 22. октобра утакмицом у Београду против Игтисадчија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару