Читај ми!

Без страха на Гран при

Завршни турнир Гран прија је веома важно такмичење. Тренер одбојкашица Србије Зоран Терзић се нада да неће бити ниједне трунке страха у његовој екипи.

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је данас да је завршни турнир Гран прија веома важно такмичење и да се нада да ће неће бити ниједне трунке страха у његовој екипи.

"Резултатом у дасадашњем делу Гран Прија сигурно да можемо да будемо више него задовољни, јер је испуњен циљ - пласман на фајнал-сикс и то врло убедљиво. Без неких већих проблема завршили смо тај део посла на три турнира и углавном одиграли коректно. Неке утакмице и доста добро", рекао је Терзић.

Терзић је казао да има ствари које га брину, али да се нада да ће то бити исправљено у утакмицама које следе.

"Пре свега, надам се да ће самопоуздање екипе све време бити на високом нивоу, да нема ниједне трунке страха", рекао је селектор.

Одбојкашице Србије се налазе у Јапану одакле су допутовале са турнира у Кини, а Терзић је истакао да је врло тешко почети с правим тренинзима, јер девојке врло уморне од пута.

"Фајнал-сикс је турнир које свима пуно значи, такмичење које је у рангу највећих такмичења и сигурно ће свима значити да направе што бољи резултат, па тако и нама, с тим што ми морамо да водимо рачуна о томе да по повратку с Гран Прија имамо само један дан у Београду и крећемо на Европско првенство", казао је Терзић.

"Како ћемо све то одрадити зависиће од тога колико су девојке спремне, зависиће и од резултата да ли ћемо и на колико утакмица одмарати поједине играчице... Најбитиније је да су девојке здраве, да могу да тренирају и да ће моћи да покажу праву одбојку у наредном периоду", додао је Терзић.

Завршни турнир игра се у јапанском граду Сапоро од 28. августа до 1. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару