Николић: Још није готово

Тренер одбојкаша Црвене Звезде Душко Николић рекао је данас да су његови играчи свесни да још није готова борба за титулу шампиона Србије, иако његова екипа води са 2:0 у победама у финалној серији против Партизана.

Стратег црвено-белих је свестан да је његов тим, услед вођства у финалној серији од 2:0, близу одбране титуле али да посао још није завршен. Од својих играча очекује стрпљење и озбиљност све док се не забележи трећа победа.

"Много пута у каријери није било ништа готово и када сам губио и водио са 2:0. Играчи су свесни тога, чврсто стоје на земљи, свесни су шта нам доноси победа, све што смо радили читаве сезоне може да стане у сутрашњу утакмицу и да будем искрен не бих волео да се
серија продужи", рекао је Николић на конференцији за новинаре.

Звездин капитен Михајло Митић казао је да све зависи од његове екипе.

"Све зависи од нас, ако се мало опустимо Партизан ће то знати да искорсти и преокрене. Даћемо све од себе да то спречимо", казао је Митић.

Тренер Партизана Милан Ђуричић рекао је да верује у преокрет и да ће његова екипа доћи до пете утакмице.

"Верујемо у преокрет, одлично смо радили. Тешко је одржавати форму. Начинили смо велики подвиг, а апетити расту тако да ћемо све учинити да дођемо до пете утакмице. Ући ћемо у дуел растерећено и видећемо да ли ће то бити довољно", рекао је Ђуричић.

Капитен Партизана Иван Стељић истакао је да се нада подршци публике коју његов тим није имао у прве две утакмице.

"Надам се да ћемо имати карактер који нисмо имали у прве две утакмице финалне серије. Надам се да ће нас публика подржати у што већем броју јер је то главни предуслов продужетка финалне серије", истакао је Стељић.

Трећа утакмица финалне серије између Партизана и Црвене звезде играће се сутра од 18.00 у хали Шумице у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару