Напредак за одбојкашице Звезде

Тренер одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић рекао је пред утакмицу против азербејџанске Локомотиве у првом колу Лиге шампиона да је то такмичење шанса да његова екипа напредује и надогради своју игру. Одбојкашице Звезде у уторак дочекују Локомотиву у 18.00 у хали Шумице у Београду.

"У Лиги шампиона нема лаких противника, у том такмичењу се пружају велике могућности и то су све добро састављене екипе. Ми смо млада, али перспективна екипа. Прошле године смо осетили играње европских утакмица и ово нам пружа шансу да надоградимо нашу игру и напредујемо", рекао је Павличевић новинарима у Београду.

Поред Локомотиве, са Звездом се у Групи Ф налазе руски Динамо из Москве и пољска Мушина.

"Морамо да будемо концентрисани јер ће се свака грешка у овом такмичењу дупло наплаћивати. Мојој екипи су потребне овакве утакмице, јер сваки поен је прилика да се победи, али није реално да побеђујемо, иако смо мотивисани", казао је Павличевић.

Он је истакао да ће у првом колу против Локомотиве из Бакуа бити тешко, али да ће самим тим бити слађе ако победе.

"Локомотива није непознаница. Биће тешко, али самим тим ће бити слађе ако победимо. Верујем да ћемо се добро припремити за тај меч.

Уверен сам да у неким сегментима можемо да играмо егал и то свакако можемо да искористимо", истакао је тренер црвено-белих одбојкашица.

Павличевић је рекао да није задовољан како је његов тим почео такмичење у српском првенству ове сезоне.

"Не могу да будем задовољан играма на почетку сезоне јер смо изгубили од Јединства у првом колу првенства, али смо потом победили Варадин и том игром сам задовољан. На нама је да покажемо да имамо квалитетне играчице и квалитетан клуб, који има и мушки и женски тим у Европи", рекао је Павличевић.

Одбојкашица Звезде Мина Поповић казала је да њеном клубу није алиби то што има млад тим.

"Играмо против Локомотиве у првом колу, која је једна веома јака екипа. На нама је да пружимо што више можемо, без обзира на то што смо млади, то нам није алиби", казала је Мина Поповић.

Одбојкашице Звезде дочекаће Локомотиву сутра у 18.00 у хали Шумице у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару