Читај ми!

Академац и Ракеташи најубедљивији у групи „Пријатељи“

Прошле суботе, 8. марта, у групи Пријатеља одигране су утакмице из прве фазе, након које су по две најбоље екипе из све четири групе прошле у четвртфинале. У ПОСЦО Арени ове суботе одиграни су и четвртфинални мечеви, где смо могли да видимо поприлично добру игру.

Ада Циганлија - ВМА Академац 0:4
Прве су снаге одмериле екипе Аде Циганлије и ВМА Академац. Меч је обележен фер-плеј игром, уз мали број прекршаја . Захваљујући прецизним стрелцима, Боројевићу, Влашком, Продановићу и Марићу, ВМА Академац је убедљиво тријумфовао са 4:0. Коначни резултат обезбедио им је пласман у полуфинале.

250. Ракетна бригада - Обезбеђење Народне Скупштине 2:0

У другом мечу, после много неизвесности и 2 зута картона, екипе су отисле на одмор без постигнутих голова. Међутим, 250. Ракетна бригада је у друго полувреме ушла спремнија. Головима Дакића у 16. и Балаћа у 24. минуту, савладали су Обезбеђење Народне Скупштине Републике Србије са коначних 2:0.

Полицијска станица Палилула - Комунална полиција 0:1
У трећем сусрету , суочиле су се екипе Полицијске станице Палилуле и Комуналне полиције. Прво полувреме је уз велики број прекршаја, лепо организованих напада и и још лепших шутева на гол, ипак завшено нерешено, 0:0. У другом делу меча, могли смо видети сличну игру, али Стојковићев погодак у 28. минуту отклонио је све недоумице око победника. Комуналци су славили са 1:0.

Ветерани Партизана - Удружење фудбалских ветерана Београда 1:2

У последњој четвртфиналној утакмици, у дербију четвртфинала, састали су се Ветерани Партизана са Удружењем Фудбалских Ветерана Београда. Већ у другом минуту Ветерани Београда постигли су погодак, захваљујући Радојчићу и отишли на предах уз предност од 1:0. У другом полувремену 3 минута пред крај црно-бели су голом Ристића успели да изједначе. Међутим, Ветеранима Београда то се није свидело. Контарнападом и погодком Жунића у 28. минуту, осигурали су себи место у полуфиналу. Крајњи резултат 2:1 за Ветеране Београда.

У полуфиналу, 23. марта у Поско Арени, састаће се екипе:

ВМА Академац - Комунална полиција (12,20 часова)
250. Ракетна бригада - Удружење фудбалских ветерана Београда (13,20 часова)

Велико финале у групи Пријатеља биће одиграно такође 23. марта у Поско Арени, а почеће у 14 часова и 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару