Читај ми!

Орлови уживо: "Делфини" спасли дан

Српски рукометаши су се поразом од Мађарске опростили од Олимпијских игара, а одмах за њима учешће на Играма завршили су и одбојкаши. Кајакашице стале у полуфиналу. Кајакаш Марко Томићевић такмичење ће завршити трком у Б финалу. Српски ватерполисти једини нису разочарали пошто су у последњем колу групне фазе савладали Румуне.

17.24 - Након победе над Румунијом Дејан Удовичић рекао да екипа има простора за напредак, али да не жели да ствара притисак играчима јер су они остали једини представници наше земље у колективним спортовима у Лондону.

16.12 - Ватерполисти Србије савладали Румунију са 12:4. "Делфини" су обезбедили прво место у групи, а у четвртфиналу играће против Аустралије.

15.10 - Српски ватерполисти почели последњи меч у групи против Румуније.

14.10 - Српски одбојкаши завршили су учешће на Олимпијским играма, пошто су у последњем мечу групне фазе такмичења убедљиво поражени од Русије са 3:0. 

14.05 - Немања Миросављев није успео да се пласира у финале гађања малокалибарском пушком тростав на Олимпијским играма у Лондону, пошто је у квалификацијама заузео 23. место.

13.35 - Српска атлетичарка Марина Мунћан није успела да се пласира у полуфинале трке на 1.500 метара. Она је у првој квалификационој групи заузела 11. место.

13.15 - Српски одбојкаши катастрофално су почели одлучујући меч за четвртфинале против Русије. Изабраници Игора Колаковића први сет су изгубили са 25:15. 

12.53 - Женски четверац није се пласирао у А финале Олимпијских игара. У полуфиналној трци наше репрезентативке заузеле седмо место.

12.50 - Одбојкаши Србије почели су меч за четвртфинале против Русије.

12.26 - Кајакаш Марко Томићевић пласирао се у Б финале као седми у својој квалификационој групи. 

12.02 - Рукометаши Србије изгубили меч против селекције Мађарске са 23:26 и нису успели да се изборе за пласман у четвртфинале.

11.46 - Женски четверац пласирао се у полуфинале као пети у групи у трци на 500 метара. 

11.42 - Женски четверац у саставу Антонија Нађ, Антонија Хорват-Панда, Марта Тибор, Рената Кубик, стартовао у квалификацијама на 500 метара. 

11.10 - На полувремену утакмице са Мађарском рукометаши Србије воде са два гола предности. Србија–Мађарска 11:9.

10.39 - Кајакаш Марко Томићевић квалификовао се у полуфинале као други у својој групи.

10.35 - Српски кајакаш Марко Томићевић стартовао у квалификационој трци на 1.000 метара.

10.30 - Српски рукометаши почели одлучујући меч за четвртфинале против Мађара.

10.05 - Немања Миросављев почео квалификације у дисциплини мк пушка тростав. 

По обичају, први на борилишта излази репрезентативац у стрељаштву Немања Миросављев, који се од 10 сати такмичи у квалификацијама у дисциплини малокалибарска пушка тростав.

Пола сата касније српски рукометаши играју одлучујућу утакмицу за пласман у четвртфинале олимпијског турнира, а ривал је Мађарска.

Након успеха против Јужне Кореје, изабраницима Веселина Вуковића потребна је још једна победа за сигуран пролаз у нокаут фазу такмичења.

У исто време српски кајакаш Марко Томићевић учествује у квалификационој трци на 1.000 метара, док од 11.39 женски четверац у саставу Антонија Нађ, Антонија Хорват-Панда, Марта Тибор, Рената Кубик, почиње такмичење у квалификацијама на 500 метара.

Одбојкашима Србије потребна је победа против селекције Русије за пласман међу осам најбољих екипа на турниру, али би и поразом од 3:2 могли да се надају четвртфиналу, зависно од резултата утакмице између Бразила и Немачке. Утакмица петог кола Б групе на програму је од 12.30.

Атлетичарка Марина Мунћан од 12.45 трчи у квалификацијама на 1.500 метара.

Последњи од српских спортиста наступају ватерполисти, који од 15.10 сати играју против Румуније утакмицу петог кола Б групе. Репрезентација Србије раније је обезбедила пласман у четвртфинале олимпијског турнира.

Број коментара 79

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи