Читај ми!

Јуве скоро рутински са Ситијем, Реал доминирао па стао, муке Јунајтеда

Јувентус је играо боље од Манчестер Ситија, смотреније и тактички кудикамо дисциплинованије. Сходно томе, сасвим заслужено је савладао енглески тим, који можда још увек није сазрео до те мере да постане конкурентан у Европи. Реал Мадрид умало испустио четири гола предности у Украјини. Златан се гостио на повратку у Малме. Манчестер Јунајтед пропустио меч лопту и сада му предстоји тежак посао - мора да победи у Волфсбургу у последњем колу.

Фудбалери Пари Сен Жермена пласирали су се у осмину финала коло пре краја групне фазе Лиге шампиона, победом против Малмеа у гостима са 5:0.

Анхел Ди Марија постигао је два поготка у Шведској (први је био 7.000. гол у историји Лиге шампиона), док су Златан Ибрахимовић, Адријан Рабио и Лукас Мура дали по један за убедљиву победу француског клуба.

ПСЖ има 10 бодова и придружио се Реал Мадриду, који је раније обезбедио пласман. Шпански клуб има 13 након победе у Украјини против Шахтјора са 4:3.

Реал је водио 4:0 уз два гола Кристијана Роналда и по један Луке Модрића и Данијела Карвахала, домаћи играчи су смањили захваљујући два гола Алеша Тешеире и једним Дентиња, али нису успели да направе сензационалан повратак и изједначе.

Малме и Шахтјор имају по три бода и последње коло ће одлучити која ће од те две екипе наставити такмичење у Лиги Европе.

Реал ће 8. децембра у Мадриду играти против Малмеа, док ће ПСЖ дочекати Шахтјор.

Фудбалери Волфсбурга, Манчестер јунајтеда и ПСВ Ајндховена бориће се за пласман у другу фазу Лиге шампиона, док је ЦСКА елиминисан после данашњег петог кола Групе Б.
Манчестер Јунајтед је победом могао да обезбеди пласман, али није успео да савлада ПСВ на Олд Трафорду.

Раније у среду, Волфсбург је био одличан у Москви, где је славио са 2:0.

Немачки тим је избио на прво место на табели са девет бодова, једним више од Манчестер јунајтеда, а два од ПСВ-а, док ЦСКА има четири бода.

Последње коло одлучиће које две екипе ће у осмину финала Лиге шампиона, а ко ће у Лигу Европе.

Волфсбург ће 8. децембра дочекати Манчестер јунајтед, док ће ЦСКА гостовати ПСВ-у.

Атлетико Мадрид и Бенфика пласирали су се из Групе Ц у осмину финала Лиге шампиона.
Бенфика је играла 2:2 са Астаном у Казахстану, док је Атлетико у Мадриду савладао турски Галатасарај са 2:0.

Атлетико и Бенфика имају по 10 бодова, Галатасарај је трећи са четири, док Астана има три.

Више о мечу одиграном у овом колу у Казахстану погледајте овде. Што се тиче Мадрида и стадиона „Висенте Калдерон", голове је постигао најбољи фудбалер шпанског клуба ове сезоне, Антоан Гризман.

Последње коло ће одлучити ко ће бити први, али и трећи и отићи у Лигу Европа. Галатасарај ће 8. децембра дочекати Астану, а Бенфика ће у Лисабону играти против Атлетика.

Јувентус је савладао Манчестер Сити на свом терену са 1:0 и коло пре краја преузео водећу позицију у Групи Д Лиге шампиона. Стрелац је био Марио Манџукић у 18. минуту.

Јувентус има 11 бодова, два више од Манчестер Ситија. Те две екипе су се пласирале у наредну фазу Лиге шампиона.

Борусија је на свом стадиону у Менхенгладбаху била боља од Севиље и победила 4:2, чиме је претекла шпански клуб на трећем месту.

Ларс Штиндл дао је два гола, Рафаел и Фабијан Џонсон по један, док су стрелци за Севиљу били Витоло и Евер Банега.

У последњем колу, 8. децембра, Сити ће дочекати Борусију у Манчестеру, док ће Севиља на свом стадиону играти против Јувентуса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару