Реми у Борисову, Зенит лако са Валенсијом

Фудбалери БАТЕ Борисова и Бајер Леверкузена одиграли су нерешено 1:1, док је Зенит у Санкт Петербургу био бољи од Валенсије – 2:0, у првим утакмицама петог кола групне фазе Лиге шампиона.

БАТЕ Борисов је против "фармацеута" повео већ у другом минуту, а стрелац је био Микхаил Горђечук, који је шутирао са око 15 метара по средини гола право у Бернда Лена, али је голман Бајера лоше реаговао, па му је лопта прошла кроз ноге.

Домаћин се након вођства углавном концентрисао на одбрану, међутим, одбрана белоруског тима попустила је у 68. минуту.

Хакан Чалханоглу је кроз одбрану БАТЕ-а у шеснаестерцу проиграо Адмира Мехмедија, који је из прве шутирао и лобовао голмана Сергеја Черника.

Српски интернационалаци Филип Младеновић и Никола Милуновић одиграли су свих 90 минута за БАТЕ. Овим ремијем обе екипе су задржале шансу да се пласирају у осмину финала Лиге шампиона.

Бајер после пет утакмица заузима друго место у Групи Е са пет бодова, док БАТЕ има бод мање и заузима последњу, четврту позицију.

У другом мечу Групе Е вечерас се од 20.45 састају Барселона и Рома. Шпански тим је већ обезбедио пласман у наредну фазу, пошто после четири меча има 10 бодова, док је Рома трећа са пет бодова.

Зенит лако са "слепим мишевима"

Фудбалери Зенита победили су и у петој утакмици Лиге шампиона, пошто су данас са 2:0 у Санкт Петербургу савладали Валенсију.

Стрелци су били Олег Шатов у 15. и Артјом Џјуба у 74. минуту. Валенсија је од 70. имала играча мање, због искључења Рубена Веса.

Зенит, који је раније обезбедио пласман у наредну фазу, има 15 бодова, док је Валенсија друга са шест, два више од Гента, а пет од Лиона.

Лион ће у 20.45 дочекати Гент.

Валенсија ће у последњем колу дочекати Лион 9. децембра, док ће Зенит гостовати код Гента у Белгији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару