Читај ми!

Наставак суноврата Јунајтеда, Борусија лако са Зенитом

Манчестер јунајтед никада није изгубио од једне грчке екипе - до вечерас. Олимпијакос са два гола у мрежи Де Хее лошу сезону "црвених ђавола" учинио неподношљивом. Борусија из Дортмунда је одиграла против Зенита тачно онолико колико јој је било потребно како би обезбедила сигурну залиху голова пред реванш - 2:4.

Фудбалери Олимпијакоса савладали су на узаврелом Караискакију екипу Манлестер Јунајтеда са 2:0, у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Грчки првак изборио је веома повољан резултат пред реванш захваљујући бољој и сигурнијој игри током свих 90 минута, и на корак је од великог успеха и пласмана у четвртфинале, у ком није био још од 1999. године.

Манчестер Јунајтед је разочарао и у Пиреју па је након посртања у Премијер лиги претрпео нови неугодан пораз. „Црвеним ђаволима" предстоји тежак посао да на Олд Трафорду надокнаде два гола минуса и, можда важније, поврате поверење навијача.

Фудбалери Борусије Дортмунд савладали су у Санкт Петербургу екипу домаћег Зенита са 4:2.

Немачки представник завршио је посао пред реванш средином марта и може се рећи да је "једном ногом" већ у четвртфиналу.

Борусија је доминирала на гостовању у Русији. Успех је наговестила силовитим почетком, јер је у року од два минута повела са 2:0, а искуство и квалитет њеног тима правовремено су дошли до изражаја у наставку утакмице.

Зенит је заиграо агресивније после одмора, а када је преко Шатова смањио на 2:1 чинило се да би могао барем до ремија.

Од тога није било ништа, а главни "кривац" је Роберт Левандовски. Пољски нападач затресао је мрежу Лодигина само четири минута касније, а када је Хулк из пенала приближио домаћина поново на минус један, још једном се уписао у стрелце и отклонио све дилеме по питању коначног исхода.

Српски интернационалац у тиму Борусије Милош Јојић меч је преседео на клупи, као и Александар Луковић у екипи Зенита.

Овако су текли мечеви: 

22.36 - Готов је и меч у Пиреју. 

22.25 - Да, Вејн, Олимпијакос је постигао два гола...

22.10 - Колико ли је овом човеку тешко у овим тренуцима?

21.56 - ГОООООЛЛЛЛ!!!! Први гол Олимпијакоса неки би окарактерисали као случајност. Други гол, сложиће се сви, био је права мајсторија младог Костариканца Жоела Кембела.

21.47 - Игра се других 45 минута на утакмици Олимпијакос - Манчестер јунајтед. 

21.32 - Полувреме у Грчкој. 

21.25 - ГОООООЛЛЛЛЛ!!!! Манчестер јунајтед никада није изгубио од једне грчке екипе. На добром путу је да ову повољну традицију прекине, јер од 28. минута Олимпијакос има вођство. Стрелац за црвено-беле из Пиреја био је Алехандро Домингез.

21.00 - У одсуству узбуђења на терену, погледајте импресивну кореографију навијача Олимпијакоса са почетка меча...

20.46 - Почео је меч у Атини. 

20.25 - Поглед у свлачионицу Олимпијакоса...

20.22 - Играчи Јунајтеда се загревају у, већ сада узаврелој атмосфери коју праве навијачи Олимпијакоса.

20.15 - За Олимпијакос ће од првог минута играти: Роберто, Манолас, Марчано, Леандро Салино, Холебас, Н'Динга, Маниатис, Кембел, Домингез, Перез и Олаитан. 

20.14 - Манчестер јунајтед ће меч на Караискакију почети у следећем саставу: Де Хеа, Смолинг, Евра, Видић, Фердинанд, Клеверли, Керик, Валенсија, Руни, Јанг и Ван Перси.

20.10 - Статистика са меча Зенит - Борусија Дортмунд.

19.53 - Готов је меч у Русији. 

19.30 - ГООООООЛЛЛЛ!!!! Када год Зенит распали наду својих навијача, Борусија их груби спусти поново на земљу. Само два минута након гола Руса, Дортмунд долази до чевртог поготка. Стрелац је поново био Левандовски.

19.28 - ГОООООЛЛЛЛ!!! Упорност се исплати. Само питајте фудбалере Зенита, који, након пенала Хулка, стижу до новог поготка.

19.20 - ГООООООЛЛЛЛ!!! Дортмунд има страшан тим, и то је показао и сада. Немци су додали гас, видевши да је враг однео шалу, и једну полуконтру су претворили у нови, трећи погодак. Ројс је одлично "завио" лопту ка Роберту Левандовском, који је имао све време овог света да са петерца још једном матира голмана домаћег тима. 

19.16 - ГОООООЛЛЛЛ!!!! Зенит је, на једвите јаде, успео да постигне погодак против Борусије и тако, колико-толико, врати неизвесност у овај дуел. Гол је, након скоро комичне серије промашаја у казненом простору гостију, постигао Шатов. 

18.47 - Полувреме у Санкт Петербургу. Навијачи Дортмунда уживају у прохладној Русији, њихов тим има предност која им готово гарантује четвртфинале.  

18.07 - ГОООООЛЛЛ!!! Где је први, ту је и други! Борусија из Дортмунда је већ у наредном нападу дуплирала предност. Гроскројц је успео да дотури лопту до Ројса, коме је преостало само да из непосредне близине матира Лодигин.

18.05 - ГООООЛЛЛ!!!! Нису се гледаоци ни поштено сместили на трибине, нису се играчи ни ваљано загрејали, а гости из Немачке су већ повели. Смушену интервенцију дефанзивне линије домаћина искористио је Хенрик Мктаријан.

18.01 - Почео је меч у Санкт Петербургу. 

17.50 - Званични састави на мечу Зенит - Борусија Дортмунд.

17.30 - Играчи се загревају у Санкт Петербургу, трибине се пуне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару