Читај ми!

Динамо и ПАОК пали након трилера

Сјајни мечеви, достојни плеј-офа Лиге шампиона. Динамо био на корак до сензације у Бечу, али поклекао у финишу. ПАОК проћердао Лигу шампиона против Шалкеа. Арсенал и Базел лагано, а за нијансу су се више намучили фудбалери Стеауе.

22.39 - Завршено је првих пет реванш мечева плеј-офа за Лигу шампиона. Постигнути су следећи резултати (у загради су резултати првих мечева): Арсенал - Фенербахче 2:0 (3:0), Аустрија - Динамо Загреб 2:3 (2:0), Легија - Стеауа 2:2 (1:1), ПАОК - Шалке 2:3 (1:1), Базел - Лудогорец 2:0 (4:2).  

22.37 - Вероватно последњи погодак који ћемо видети вечерас пао је у Варшави. Легија - Стеауа 2:2, стрелац Ржежњичак. 

22.31 - Салаи у 90. минуту постиже погодак који Шалке води у елитно такмичење. 

22.24 - Аустрија стиже до гола који је води у Лигу шампиона, 3:2 у Бечу. Стрелац гола Киенаст у 82. минуту.

22.23 - Базел сада води са 2:0 голом Дегена у 79. минуту. 

22.21 - ПАОК је поново изједначио. Кацуранис постиже гол наде у 79. минуту. 

22.17 - 2:0 у Лондону, стрелац поново Ремзи. 

22.15 - Динамо Загреб сада води са 3:1 у Бечу, и има резултат који га води у Лигу шампиона. Погодак за Загрепчане постигао је Бећирај у 70. минуту. 

22.09 - Шалке поново води у Солуну. Стрелац за екипу из Гелзенкирхена био је Јулијан Дракслер у 67. минуту. 

21.55 - Први погодак у другом полувремену виђен је у Солуну. ПАОК је изједначио у 53. минуту, а погодак је дело Атанасиадиса. 

21.33 - Крај првих полувремена на пет плеј-оф утакмица. 

21.32 - На сабласно празном стадиону у Солуну, од 42. минута, Шалке води против ПАОК-а са 1:0. Погодак је постигао Салаи. 

21.30 - Какав преокрет у аустријској престоници! Динамо води са 2:1, захваљујући поготку Фернандеша. "Модри" су сада врло близу потребног резултата. 

21.21 - Загребачки Динамо је постигао погодак против Аустрије и тако колико-толико повећао своје шансе да се домогне групне фазе Лиге шампиона трећи пут у низу. Погодак за "модре" постигао је Брозовић у 33. минуту.

21.14 - Гол какве-такве наде у Пољској. Легија је смањила на 2:1, а стрелац је у 27. минуту био Радовић. 

 

21.13 - Арсенал је и дефинитивно обезбедио још једно учешће у Лиги шампиона. На Емирејтсу, "тобџије" воде поготком Ремзија у 25. минуту. 

20.58 - Фестивал голова се наставља. Базел води против Лудогореца поготком Фреја из 11. минута. 

20.57 - Након првог, ту је и други погодак у Варшави. Стеауа сада има одличан резултат, води са 2:0, а тек је 9. минуту. Стрелац је био Пиовачари. 

20.54 - Стрелци су расположени вечерас. Стеауа води у Пољској против Легије од 7. минута. Стрелац је био Станчиу. 

20.51 - Први погодак на вечерашњим мечевима постигнут је у Бечу. Аустрија од 5. минута води захваљујући аутоголу Шимунића. 

20.45 - Почело је пет реванш утакмица плеј-офа за Лигу шампиона.

Све голове и промене резулатата можете видети и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.

Вечерас се играју реванш мечеви плеј-офа Лиге Шампиона после кога ће бити познато још пет учесника овогодишње Лиге Шампиона.

Арсенал је врло лако изашао на крај са Фенербахчеом, у сред Истанбула 3:0. Очекује се "Тобџије" вечерас у Лондону само заврше посао.

Базел је у Бугарској славио са 4:2 и тешко је очекивати да екипа која је избацила Партизан из квалификација може да направи чудо.   

Шалке је имао добар резултат против ПАОК-а, јер је повео у 32. минуту преко Џеферсона Фарфана. Међутим, борбени Грци су успели да изједначе у 73. минуту, преко Мирослава Штоха, и са повољним резултатом чекају реванш. Немце у Солуну очекује прави "пакао".

Истим резултатом завршен је меч између Стеауе и Легије. Пјовакари је донео радост домаћим навијачима у 34. минуту, али је Кошецки у 53. минуту донео наду гостима да у реваншу могу доћи до победе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару