Читај ми!

Волков и Лукач спречили бруку

Фудбалери Партизана извукли су нерешен резултат у Јерменији тек у надокнади времена - 1:1. Хакобјан довео домаће у вођство, да би Волков изјеначио у првом минуту надокнаде времена. Уколико желе пролаз у наредну рунду, црно-бели ће морати да одиграју много боље у реваншу против незгодног противника.

16.55 - Крај. Коначан резултат утакмице Ширак-Партизан је 1:1. Стрелци су били Хакобјан у 48. минуту за Ширак и Волков у 90. минуту за Партизан. Црно-бели после свега виђеног морају бити задовољни што нису поражени у Јерменији. 

16.54 - Гол за Партизан! У првом минуту надокнаде, Волков је изједначио резултат на 1:1. 

16.41 - Још десет минута до краја утакмице. Домаћин и даље има гол предности, Партизан напада али је то прилично јалово и без конкретне идеје док Ширак и даље прети из контри и полуконтри. 

16.09 - Гол! Води Ширак! Гол за домаће у 49. минуту утакмице постигао је Хакобјан ударцем са врха шеснаестерца, након што се лопта одбила после шута Диопа и одбране Лукача. 

16.04 - Почело је друго полувреме у Јерменији. Рашовић је направио две измене, у игру су ушли Брашанац и Шћеповић. 

15.48 - Завршено је прво полувреме у Јерменији. Нема голова али има узбуђења и прилика. Партизан је имао више лопте у ногама али без неке озбињније прилике док су фудбалери Ширака три-четри пута били у веома опасним приликама. Стиче се утисак да Партизан мора бити задовољан тренутним резултатом.

15.43 - Још једна велика шанса за домаће, срећом по наш тим лопта је након ударца главом једног домаћег играча завршила тик поред стативе. Јермени за сада много опаснији. 

15.33 - Велика шанса за Ширак! После сјајног дуплог паса, нападач домаћих Диоп се нашао сам пред голманом Лукачем и из три покушаја није успео да постигне гол. Била је то најбоља прилика на утакмици до сада. 

15.30 - Након пола сата и дање нема голова. Паритизан је нешто бољи ривал, има више лопту у поседу док домаћини прете из контранапада. 

15.17 - Доминација црно-белих. Партизан је извео три корнера. 

15.10 - Партизан доминира у првих неколико минута утакмице, још увек нема прилика. 

15.05 - Идеални услови за игру. Температура ваздуха је 28 степени Целзијуса. На трибинама око 2.000 навијача. 

15.00 - ПАРТИЗАН: Лукач - Аксентијевић, Остојић, Станковић, Волков - Марковић - Јојић, Илић, Лука - Нинковић, Којић.

15.00 - ШИРАК: Харутјуњан, Кадио, Давтјан, Фофана, Хакобјан, Барикјан, Кјере, Алексањан, Мурадјан, Ховханисјан, Диоп.

14.50 - За десетак минута почиње меч у Јерменији. 

13.09 - Дефанзивац Партизана Иван Иванов одбио је да изађе на терен јер је "физички и психички одсутан и глава му више није у Партизану". Он је то саопштио тренеру Вуку Рашовићу. Наводно, Базел је појачао понуду за Иванова и понудио 1,6 милиона евра које ће црно-бели највероватније прихватити.

12.13 - Резултат и ток меча из Јерменије, осим у директном преносу на нашем Првом каналу,  можете пратити и на нашем сајту, на Твитер и Фејсбук страницама, а најзанимљивије детаље меча погледајте на нашем Јутјуб каналу. 

Црно-белима је у Јерменији мало недостајало да добију "шамар" у рангу пораза од ирског Шамрока од пре две године. Што образ шампиона Србије ипак није потпуно црвен навијачи Партизана могу да захвале, пре свега голману Милану Лукачу, а потом и Владимиру Волкову, који је у првом минуту судијске надокнаде постигао изједнаћујучи гол.

Изабраници Вука Рашовића мораће много боље да одиграју за седам дана у реваншу уколико желе да избегну бламажу и доживе елиминацију у већ у другом колу квалификација.

Оправдање за шампиона Србије не може да буде ни изостанак штопера Ивана Иванова. Бугарин је неколико сати пре утакмице рекао Рашовићу да не може да игра, јер целе ноћи није спавао нерасположен због одлуке клуба да га не пусти у швајцарски Базел.

Домаћин је повео у 48. минуту, када је Давид Хакобијан натрчао на лопту коју је одбио Лукач и послао је право под пречку.

Ипак, Волков је у судијској надокнади искористио смушеност одбране Ширака и прецизним ударцем послао лопту иза леђа голмана домаћих.

Колико је Партизан био лош говори и податак да је једину иоле озбиљну прилику пре гола Волкова имао у 83. минуту, када је Војислав Станковић оштро шутирао главом, али је голман Ширака избоксовао лопту.

Његов колега из Партизана, Лукач најпре је у 32. минуту одбранио ударац Дијопу са само неколико метара, а 10 минута касније Фофана је шутирао поред гола. Лукач се истакао и у 65. минуту када је стрелцу јединог гола, Хакобијану одбранио зицер ударац.

Реванш меч на програму је за седам дана у Хумској.

ШИРАК: Харутунијан, Кадио, Кијере, Ховханисијан, Давтијан, Хакобијан (Абау од 68'), Алексанијан, Мирадијан, Барикијан (Одијамбо од 60'), Диоп, Фофана.
ПАРТИЗАН: Лукач, Аксентијевић, Остојић, Станковић, Волков, Марковић, Лука (Брашанац од 46'), Илић (Малбашић од 75'), Јојић, Нинковић (Шћепович од 46'), Којић.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару