ПСЖ-у довољан реми, Јуве рутински

ПСЖ и Јувентус нови су четвртфиналисти Лиге шампиона. Парижани на Парку принчева успели да сачувају предност из првог меча против Валенсије. Без Ибрахимовића ПСЖ и Валенсија одиграли нерешено 1:1. Јувентус је у Торину рутински савладао Селтик са 2:0, и без проблема се пласирао у наредну рунду елитног такмичења.

Ове ноћи није било толико узбуђења као претходне вечери. Оба меча, у Паризу и Торину нису била превише узбидљива, али и вечерас смо добили своје нових четвртфиналиста Лиге шампиона.

Валенсија није успела да направи подвиг и да тријумфује на Парку принчева. ПСЖ се пласирао у четвртфинале Лиге шампиона пошто је против шпанског клуба одиграо нерешено 1:1. Гол за Валенсију постигао је Жонас, изједначио је Лавеци. Меч је одлично судио најбољи српски арбитар Милорад Мажић.

Од дуела ПСЖ-а и Валенсије се очекивало више, али овај скоро мирољубив меч који је одлучивао четвртфиналисту Лиге шампиона на крају је завршен нерешено.

Изгледа да без Ибре на терену заиста није занимљиво. Два клуба су одиграла праву успаванку у првом полувремену у којима је виђена тек понека полушанса. Мало узбуђења донело је друго полувреме када је Жонас сјајним ударцем у 55. минуту донео вођство Валенсији.

Таман када се чинило да ће игра да се распламса, десетак минута касније, Лавеци поравнава резултат.

Валенсији је и даље био потребан један гол, макар за продужетке, али шпански тим није био ни близу да направи неку озбиљнију шансу. На крају ПСЖ је славио пролаз у четвртфинале Лиге шампиона што је историјски успех за овај клуб.

Јувентус је у Торину рутински дошао до нове победе над Селтиком и пласмана у четвртфинале Лиге шампиона.

Ни овај меч није обиловао узбуђењима. Гости су понеки пут припретили Буфону, Јувентус је играо колико је морао, чисто да контролише утакмицу.

Голове за „Стару даму" постигли су Матри и Кваљарела, који су оверили пролаз торинског клуба у четвртфинале елитног такмичења.

Најзанимљивије детаље са утакмице можете прочитати овде...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару