Реми у Мадриду, "милионери" се извукли

Судар фудбалских титана у осмини финала Лиге шампиона, Реала и Манчестер Јунајтеда завршен је без победника 1:1. Повели "ђаволи" голом Велбека, Роналдо изједначио, али се није и радовао голу. У Украјини Шахтјор два пута долазио у вођство, Борусија два пута стизала за коначних 2:2.

Меч између Реала и Манчестер Јунајтеда оправдала је сва очекивања. Дуел фудбалских гиганата завршен је ремијем 1:1, а голове су постигли Велбек у 20. минуту и Роналдо у 30. минуту.

Иако је пало само два гола на мечу је виђен велики број прилика, у којима су предњачили Роналдо и Ван Перси. Ретки су били периоди игре када је ритам падао и када није било прилика.

Први су до вођства дошли гости голом Велебека после корнера у 20. минуту. Вођство „ђавола" трајало је само десет минута, пре него што је Кристијано Роналдо изједначио.

Занимљиво је да се Роналдо није радовао голу који је постигао против бившег клуба. На крају, ремијем могу да буду задовољнији гости који су постигли и важан гол у Мадриду.

У тиму Јунајтеда није било Немање Видића. Српски интернационалац допутовао у Мадрид, али Фергусон га није ставио у тим јер није желео да ризикује нову повреду капитена „ђавола".

Занимљиво је било и у Доњецку где су се у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона састали Шахтјор и Борусија Дортмунд.

Немачки тим је два пута успевао да стигне вођство домаћина. Шахтјор је повео у 31. минуту фантастичним голом Срне. Иако је у уводним минутима Борусија била бољи ривал, „милионери" нису успели да предност на терену материјализују.

Ипак, до краја полувремена изабраници Јиргена Клопа изједначују. У самом финишу полувремена изједначујући гол постиже Левандовски.

Узбуђења је било и у другом полувремену. Шахтјор је поново успео да затресе мрежу немачког тима. То је учинио Даглас у 68. минуту. Занимљиво је да је овај играч пет минута пре тога заменио Ракицког.

Таман када се мислило да ће украјински тим на реванш отићи са голом предности, у 87. минуту изједначио је Хјумелс. Овим поготком „милионери" су изборили веома повољан резултат пред реванш.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару