Лига шампиона уживо: Реми на Итихаду

Сити и Реал одиграли нерешено на Итихаду, чиме је Манћинијева екипа избачена из Лиге шампиона. Дортмунд силан у Амстердаму, Порто сигуран против "модрих". У осталим мечевима победе фаворита.

22.38 - Завршени мечеви Лиге шампиона: Манчестер сити - Реал 1:1, Ајакс - Дортмунд 1:4, Андерлехт - Милан 1:3, Арсенал - Монпеље 2:0, Динамо Кијев - ПСЖ 0:2, Порто - Динамо Загреб 3:0, Шалке - Олимпијакос 1:0.

22.33 - Голови у финишу меча у Амстердаму и Бриселу. Ајакс смањује резултат на 4:1 против Дортмунда, док Милан повећава своје вођство против Андерлехта на 3:1. 

22.29 - Порто постиже и трећи погодак Динаму, стрелац је Варела у 86. минуту меча на Драгау.

22.20 - Андерлехт са играчем мање смањује резултат против Милана, стрелац је Де Сутер у 78. минуту.

22.19 - Шалке долази до предности против Олимпијакоса у 77. минуту, стрелац је Фукс. 

22.16 - Кун Агуеро са беле тачке доноси изједначење Ситију против Реала. Претходно је Арбелоа добио други жути картон и искључење због старта над омаленим Аргентинцем. 

22.14 - Милан, чини се, завршава посао у Бриселу. Голом Филипа Мексеса росо-нери воде против Андерлехта са 2:0. 

22.10 - Два гола у истом минуту. Левандовски постиже свој други погодак за Дортмунд, укупно четврти против Ајакса, док Порто дуплира предност против Динама из Загреба.

22.05 - Арсенал стиже и до другог гола против Монпељеа, стрелац је Лукас Подолски у 63. минуту.

21.56 - ПСЖ дуплира предност у Кијеву, поново је стрелац Езекијел Лавеци, овога пута у 52. минуту. 

21.54 - Арсенал води против Монпељеа са 1:0, стрелац је Џек Вилшер у 49. минуту.

21.50 - Први гол у другом полувремену постиже Милан, који поготком Ел Шаравија води у Бриселу са 1:0. 

21.35 - Полувремена на мечевима Лиге шампиона: Манчестер сити - Реал 0:1, Ајакс - Дортмунд 0:3, Андерлехт - Милан 0:0, Арсенал - Монпеље 0:0, Динамо Кијев - ПСЖ 0:1, Порто - Динамо Загреб 1:0, Шалке - Олимпијакос 0:0.

21.33 - У финишу првог полувремена, ПСЖ стиже до вођства против Динама у Кијеву. Стрелац је Езекијел Лавеци. 

21.25 - Дортмунд се нимало не шали. Трећи гол за "милионере" постиже Левандовски, за убедљиво вођство против Ајакса од 3:0. 

21.22 - Марио Геце дуплира предност Дортмунда у Амстердаму. Сада је 2:0, други гол постигнут у 36. минуту.

21.06 - Нема изненађења у Порту. Динамо издржао двадесет минута да не прими гол, стрелац Лучо Гонзалес.

20.56 - Реал води на Итихаду са 1:0, стрелац је Карим Бензема. 

20.54 - Дортмунд наставља са сјајним партијама у Лиги шампиона, шампион Немачке води против Ајакса у Амстердаму са 1:0, стрелац је Ројс у осмом минуту. 

20.45 - Почиње седам утакмица Лиге шампиона, састају се: Манчестер сити - Реал, Ајакс - Дортмунд, Андерлехт - Милан, Арсенал - Монпеље, Динамо Кијев - ПСЖ, Порто - Динамо Загреб, Шалке - Олимпијакос. 

19.54 - Завршен меч на Петровски стадиону, Зенит и Малага одиграли нерешено 2:2. Руска екипа није успела да стигне до великог преокрета упркос великом притиску у финишу меча, Малага остала непоражена и задржала прво место на табели групе Ц.

19.48 - Зенит у финишу меча стигао до изједначења, стрелац је резервиста Фајзулин у 86. минуту. 

19.10 - Почетком другог полувремена Дани смањује вођство Малаге на 2:1.

18.49 - Полувреме у Русији, Малага води против Зенита са 2:0. 

18.12 - Малага наставља са фантастичним партијама у Лиги шампиона. Головима Буонанотеа и Себе у осмом, односно деветом минуту меча, Малага на Петровски стадиону води против Зенита са 2:0.

18.00 - Почео меч у Санкт Петербургу, Зенит дочекује Малагу. Састави тимова: Зенит: Малафејев, Анјуков, Бруно Алвеш, Ломбартс, Хубочан, Широков, Денисов, Витсел, Дани, Кержаков и Хулк, Малага: Вили, Гамез, Демикелис, Онјеву, Камачо, Тулалан, Дуда, Елисеу, Буонаноте, Себа и Санта Круз. 

16.35 - Жозе Мурињо постаће вечерас у Манчестеру "посебан" по још нечему. Португалац ће водити свој 100. меч у Лиги шампиона, у чему је, са 49 година, најмлађи стручњак коме је то успело. Стотину и више утакмица у Лиги шампиона водили су још Алекс Фергусон, Карло Анћелоти, Арсен Венгер и Отмар Хицфилд.

Данас се играју мечеви у групама А, Б, Ц и Д, а апсолутно најзанимљивије ће бити на Итихаду, где Манчестер сити дочекује Реал Мадрид.

Првак Енглеске, са само два бода из четири утакмице, јури ништа мање од чуда како би исправио кикс из прошле године и коначно се пласирао у нокаут фазу најјачег европског клупског такмичења. Роберто Манћини верује да његов тим коначно може да заигра како многи мисле да могу, али Реал није екипа против које се иначе тражи пролаз.

У истој групи, Ајакс дочекује првопласиру Борусију из Дортмунда. Биће занимљиво на улицама Амстердама, наравно због навијача оба тима.

У групи А Порто дочекује загребачки Динамо, а све осим победе, вероватно убедљиве, Португалаца ће бити велико изједначење. У Кијеву, Динаму треба победа против Пари Сен Жермена како би продужио какву-такву наду да може до проласка. Парижани, баш као и Порто, су већ једном ногом у нокаут фази.

Шалке и Олимпијакос могу у директном дуелу у Гелзенкирхену много тога да одлуче у вези са путницма у нокаут фазу, понајвише јер Арсенал у Лондону игра са неубедљивим и већ прежаљеним Монпељеом.

Први меч дана игра се у Санкт Петербург где пребогати Зенит покушава да оправда силне потрошене милионе. Можда и успеју у томе, јер је Малага, екипа против које играју, већ обезбедила пролазак. У Бриселу, посрнули Милан иде на ноге не претерано актрактивном Андерлехту, али екипи која итекако може до позитивног резултата против италијанског тима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару