Читај ми!

ЛШ уживо: Јуве демолирао Челси

У дербију Лиге шампиона Јувентус разнео Челси са 3:0. Други дерби меч између Валенсије и Бајерна без победника. Манчестер Јунајтед поклекао у паклу Истанбула. Јилмаз донео победу Галатасарају. Селтик дуго одолевао, али на крају поклекао против Бенфике. Клуж без проблема са Брагом. Шахтјор без милости против Нордсјаленда.

22.40 - Коначни резултати мечева Лиге шампиона: Бенфика - Селтик 2:1, Клуж - Брага 3:1, Галатасарај - Манчестер Јунајтед 1:0, Јувентус - Челси 3:0, Нордсјаленд - Шахтјор 2:5, Валенсија - Бајерн 1:1, Спартак - Барселона 0:2, Бате - Лил 0:2. 

22.34 - Јувентус - Челси 3:0. У финишу меча Јувентус потврдио убедљиву победу над Челсијем. Трећи гол постигао Ђовинко. 

22.25 - Нордсјаленд - Шахтјор 2:5. Украјински тим наставио је да демолира данског шампиона. Пети гол постигао Адријано. 

22.23 - Валенсија - Бајерн 1:1. Није дуго трајала предност Валенсије. Баварци голом Милера изједначили. 

22.20 - Валенсија - Бајерн 1:0. Шпански тим је успео да са играчем мање поведе против Бајерна. Стрелац Феули у 77. минуту. 

22.18 - Бенфика - Селтик 2:1. Португалски тим голом Гараја у 71. минуту дошао до новог вођства. 

22.02 - Јувентус - Челси 2:0. "Стара дама" дуплирала предност над Челсијем и полако крстари ка новој победи. Стрелац другог гола Артуро Видал у 61. минуту. 

21.57 - Нордсјаленд - Шахтјор 2:4. Украјинци се не заустављају. Четврти гол за госте постигао Адријано. 

21.56 - Галатасарај - Манчестер Јунајтед 1:0. Јилмаз запалио истанбулски вулкан. Голом у 54. минуту турку тим бацио на колена "ђаволе",

21.54 - Нордсјаленд - Шахтјор 2:3. Коначно преокрет Шахтјора. Украјински тим почетком другог полувремена дошао до предности другим голом Вилијана.

21.53 - Почетком другог полувремена на мечу између Клужа и Браге гости остали са десет играча. Директан црвени картон добио Доуглао. 

21.34 - Резултати мечева Лиге шампиона на полувремену: Бенфика - Селтик 1:1, Клуж - Брага 3:1, Галатасарај - Манчестер Јунајтед 0:0, Јувентус - Челси 1:0, Нордсјаленд - Шахтјор 2:2, Валенсија - Бајерн 0:0. 

21.29 - Нордсјаленд - Шахтјор 2:2. Украјинци у финишу полувремена голом Вилана дошли до изједначења.

21.27 - Јувентус - Челси 1:0. У дербију Лиге шампиона Кваљарела донео предност Јувентусу против Челсија.

21.19 - Клуж - Брага 3:1. Педро уништава Брагу. Нападач румунске екипе већ постигао хет-трик.

21.18 - Бенфика - Селтик 1:1. Селтик поново показује да нема шале. На гостовању фаворизованој Бенфици шкотски клуб изједначио преко Самараса.

21.17 - Валенсија на мечу против Бајерна остала са играчем мање, пошто је после опасног старта директан црвени картон добио Бараган.

21.16 - Нордсјаленд - Шахтјор 2:1. Данци поново повели. Стрелац другог поготка Лоренцен у 30. минуту.

21.12 - Нордсјаленд - Шахтјор 1:1. У два минута дански и украјински шампион разменили по један гол. Повео Нордсјаленд голом Кучера, одмах после тога изједначио Луиз Адријано.

21.03 - Клуж - Брага 2:1. Португалци ескпресно смањили резултат. Стрелац Алан у 17. минуту.

21.01 - Клуж - Бенфика 2:0. Румунски тим дуплирао предност против Браге. Педро двоструки стрелац.

20.54 - Бенфика - Селтик 1:0. У осмом минуту португалски тим голом Џона дошао до предности. 

20.53 - Клуж - Брага 1:0. Клуж начео Брагу. Стрелац Педро у седмом минуту. 

20.45 - Почело шест мечева Лиге шампиона у којима се састају: Бенфика - Селтик, Клуж - Брага, Галатасарај - Манчестер Јунајтед, Јувентус - Челси, Нордсјаленд - Шахтјор, Валенсија - Бајерн. 

19.54 - Коначни резултат два меча Лиге шампиона: Спартак - Барселона 0:3, Бате - Лил 0:2. 

18.49 - Полувремена на мечевима Лиге шампиона: Спартак - Барселона 0:3, Бате - Лил 0:2. 

18.41 - Изгледа да је све готово у Москви. Лионел Меси постиже свој други погодак на мечу, Спартак - Барселона 0:3.

18.31 - И Лил дуплира предност против Батеа, овога пута стрелац је Бруно у 31. минуту. Снови белоруског шампиона о наредној фази такмичења сада изгледају све даље... 

18.29 - Лионел Меси дуплира предност Барселоне у 27. минуту. Спартак ушао у отворену борбу са Каталонцима, што за сада никако не доноси резултат. 

18.18 - Данијел Алвеш доводи Барселону у вођство, играо се 18. минут. То је први погодак Бразилца ове сезоне у Лиги шампиона.

18.15 - Поготком у 14. минуту, Сидибе донео предност Лилу у Минску.

18.00 - Почео меч и у Минску, Бате дочекује француски Лил. 

18.00 - Спартак на Лужникију дочекује Барселону, састави тимова: Спартак - Дикан, Макејев, Сухи, Инсауралде, Д. Комбаров, Калстром, Кариока, К. Комбаров, Хурадо, Ари и Еменике; Барселона - Валдез, Алба, Маскерано, Пике, Алвеш, Бускец, Ћави, Фабрегас, Инијеста, Педро и Меси.   

17.55 - Дерби дана игра се на Јувентус арени, где Стара дама дочекује шампиона Европе, екипу Челсија. Погледајте саставе какве очекују италијанске колеге.

17.50 - За десетак минута почињу мечеви на Истоку, Спартак дочекује Барселону у Москви, док Бате жели победу против Лила. 

17.15 - Ово је слика стадиона Лужњики у Москви, од пре сат времена. Све карте распродате за Барсу. 

17.10 - За неких 50-ак минута почињу два меча Лиге шампиона. У Москви играју Спартак и Барселона, а у Минску Бате Борисов и Лил. 

15.04 - Фудбалери Браге се сјајно забављају, упркос тмурном и магловитом дану у Румунији.

14.40 - Педесет милиона греју клупу Челсија у кључном мечу у Лиги шампиона! Ди Матео одлучио да Тореса стави на клупу, а да његово место попуни Еден Азар који није нападач, пишу енглески медији. Многи су мишљења да Торес и даље игра само зато што нема замену. 

14.10 - Очекује се око 22.000 навијача на мечу Бате Борисов–Лил, иако ће температура бити око нуле. Наспрам прошлогодишњег меча Батеа са ПСЖ-ом када је било 15 степени испод нуле, данас прелеп дан за фудбал у Минску.

14.05 - Навијачи Галатасараја поново у центру пажње. Тачније, један навијач турског клуба, који је позвао хотел у којем су смештени фудбалери Јунајтеда, представио се као Луис Јанг, брат Ешлија Јанга, и када је добио фудбалера пожелео му леп провод у Истанбулу речима: "Добро дошао у пакао". 

13.05 - "Завршили смо у једној од најтежих група у овогодишњем издању Лиге шампиона, а сада нам следи двобој са актуелним европским прваком. Челси можда има више искуства у Европи од нас, али ми играмо на домаћем терену и надамо се великом успеху", поручио је Клаудио Маркизио.

12.14 - Навијачи Галатасараја направили хаос на аеродрому Ататурк. Сер Алекс Фергусон није био импресиониран. "Пре 18 година сам то доживео први пут... Било је невероватно. Навикавамо се на турски фанатизам, за нас то више није ништа посебно", рекао је Ферги.

Судар Јувентуса и Челсија обећава да обележи први дан петог кола Лиге шампиона. Разлог не лежи само у чињеници што се састају некадашњи и актуелни првак Европе, већ и јер исход може одлучити о путнику у нокаут фазу.

Лондоснки тим има бод више од "старе даме", а у последњем колу дочекује дански Нордсјиланд, па је сасвим извесно да би са ремијем у Торину били савршено задовољни.

На другој страни, Јувентусу ни победа над екипом Роберта ди Матеа не гарантује пролазак, јер морају да избегну пораз у Доњецку против сјајног Шахтјора.

"За нас је ово утакмица сезоне", јасан је био Клаудио Маркизио.

Челси не долази у Италију у најбољем расположењу, након четири меча без победе у Премијер лиги. У одсуству прво суспендованог, а сада повређеног, Џона Терија, Челси прима голове у просеку два пута по сусрету.

Медији на Енглеској нагађају да би Ди Матео могао да добије отказ у случају пораза у Торину и лошег резултат против Манчестер Јунајтеда у недељу.

"Можда је време да нешто променимо у тактици и начину игре, да можда жртвујемо неку од нападачких опција како бисмо били чвршћи позади. Прошле сезоне смо одлично прошли са формацијом 4-2-3-1, али могуће је да би овим играчима више одговарало нешто друго", истакао је италијански стратег.

Бајерн из Минхена ће у директном окршају са Валенсијом у Шпанији одлучивати о прваку групе Ф.

Валенсија не зна за пораз на свом стадиону на претходних осам мечева, али ће "слепи мишеви" јурити победу, јер су Баварци славили на свом стадиону са 2:1.

Група Х биће поприлично досадна до краја, јер је Манчестер Јунајтед већ обезбедио прво место са максималних 12 бодова на четири утакмице. На "врућем" гостовању у Истанбулу, Фергусон ће неумитно шансу пружити играчима из другог плана. Галатасарај, Клуж и Брага равноправно се боре за другу позицију.

Парови 5. кола Лиге шампиона по групама:

Група Е

Нордсјиланд–Шахтјор
Јувентус–Челси

Група Ф

Бате Борисов–Лил
Валенсија–Бајерн Минхен

Група Г

Спартак Москва–Барселона
Бенфика–Селтик

Група Х

Галатасарај–Манчестер Јунајтед
Клуж–Брага

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару