Динамо наставља да посрће

Загребачки Динамо наставља свој излет у Лиги шампиона. Овога пута, по Максимиру се прошетао Пари Сен Жермен, који је са пола гаса славио у хрватској престоници са 2:0, погоцима Ибрахимовића и Менеза. Поново катастрофална посета на Максимиру, нешто више од седам хиљада гледалаца испратило гостовање екипе вредне око 300 милиона евра.

Динамо из Загреба поново без гола и поново без публике. „Модри" истрају на свом путу рушења негативнихрекорда Лиге шампиона. Ове сезоне, само још Андерлехт није успео да пронађе пут до противничке мреже. Истина, Белгијанци имају један бод.

На Максимиру је било више публике него против Порта у првом колу (нешто више од седам хиљада), али то је и даље несхватљиво слабо за један меч елитног клупског такмичења.
Динамо из Загреба, иначе без дилеме у овом тренутку најбољи тим на овим нашим просторима, поново је показао сву инфериорност у односу на најбоље европске тимове.

Пари Сен Жермен је лако долазио до прилика против хрватског шампиона, и само је несналажење Ибрахимовића и Менеза у одсудним тренуцима спасило Динамо понижења.

Парижани су у 32. минуту отворили домаћина. Менез је прошао по левој страни, ушао је са лоптом у шеснаестерац и затим је повратном лоптом пронашао Ибрахимовића. Швеђанин је био нечуван, и из овакве прилике једноставно није могао да промаши.

Динамо је покушао да се врати, у неколико наврата фудбалери Анте Чачића јесу долазили до полуприлика, али више од тога се није могло.

„Свеци" у 43. минуту дуплирају предност. Овога пута, стрелац је био Менез, а асистент је био Пасторе.

У наставку је виђена иста слика, с тим да је Динамо, чини се, био још летаргичнији. Да је Ибрахимовић био расположенији, коначни резултат је могао да буде и знатно убедљивији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару