Читај ми!

Лига шампиона уживо: Вече преокрета

Занимљиву ноћ у Лиги шампиона обележили су преокрети Манчестер Јунајтеда и Барсе. Енглески клуб стигао два гола заостатка против Браге и на крају победио. Барса против Селтика тријумфовала уз звук пишштаљке. Нордсјаленд узео бод против Јувеа.

22.40 - Коначни резучтати мечева Лиге шампиона: Барселона–Селтик 2:1, Галатасарај–Клуж 1:1, Манчестер Јунајтед–Брага 3:2, Нордсјаленд–Јувентус 1:1, Шахтјор–Челси 2:1, Бате Борисов–Валенсија 0:3, Лил–Бајерн 0:1, Спартак– - Бенфика 2:1.

22.37 - У последњим секундама судијске надокнаде Ђорди Алба донео победу Барселони против Селтика.

22.31 - У финишу меча Оскар вратио наду Челсију. Српски репрезентативац постигао гол и смањио заостатак против Шахтјора на 2:1. 

22.22 - Јувентус изједначио против Нордсјаленда на 1:1. Стрелац Вучинић у 81. минуту.

22.20 - Галатасарај изједначио против Клужа на 1:1. Погодак у 77. минуту постигао Бурак Јилмаз.

22.16 - Манчестер Јунајтед преокренуо резултат против Браге. После заостатка од два гола "ђаволи" сада воде са 3:2. Трећи погодак за енглески тим постигао Ћићарито Хернандез.

22.12 - Чудо у Белорусији се неће поновити. Валенсија дала и трећи гол Бате Борисову и повела са 3:0. Стрелац трећег поготка Солдадо.

22.04 - Манчестер Јунајтед изједначио против Браге на 2:2. Други гол за "ђаволе" постигао Џони Еванс. 

22.00 - Валенсија удвостручила предност на гостовању против Бате Борисова. Други гол постигао Солдадо. 

21.54 - Шахтјор удвостручио предност против Челсија на 2:0. Други гол за украјински тим постигао Фернандињо.

21.52 - Нордсјаленд дошао до предности против Јувентуса. Гол постигао Бекман у 52. минуту. 

21.48 - Почела друга полувремена на седам мечева Лиге шампиона. 

21.34 - Резултати на полувременима: Барселона–Селтик 1:1, Галатасарај–Клуж 0:1, Манчестер Јунајтед–Брага 1.2, Нордсјаленд–Јувентус 0:0, Шахтјор–Челси 1:0, Бате Борисов–Валенсија 0:1, Лил–Бајерн 0:1.

21.31 - У последњим секундама првог полувремена Валенсија дошла до предности на гостовању против незгодног Бате Борисова. Стрелац Солдадо из пенала. 

21.30 - У финишу полувремена голом Инијесте Барселона долази изједначења на гостовању против Селтика. 

21.20 - Фелипе Мело промашио пенал за Галатасарај против Клужа. Румунски тим игра са играчем мање, због другог жутог картона искључен Агуригарај.

21.11 - Манчестер Јунајтед смањио против Браге на 1:2. Стрелац Ћићарито Хернандез у 25. минуту. 

21.08 -  Аутоголом Нункеуа Клуж повео на гостовању против Галатасараја са 1:0.

21.06 - Поготком Милера из пенала Бајерн повео против Лила.

21.05 - Брага удвостручила предност против Манчестер Јунајтеда. И други гол дао Алан. 

21.03 - Голом Самараса Селтик повео против Барселоне са 1:0. 

20.49 - Само три минута било је потребно Шахтјору да начне мрежу Челсија. Стрелац Текшеира.

20.48 - После два минута игре Брага води на гостовању против Манчестер Јунајтеда са 1:0. Стрелац Алан.

20.45 - Почело преосталих седам мечева Лиге шампиона заказаних за уторак. Састају се: Барселона–Селтик, Галатасарај–Клуж, Манчестер Јунајтед–Брага, Нордсјаленд–Јувентус, Шахтјор–Челси, Бате Борисов–Валенсија, Лил–Бајерн.

19.58 - Завршена утакмица у Москви. Спартак–Бенфика 2:1 (полувреме). Стрелци: Кариока 3. минут, Лима 32. минут, Жардел (аутогол 44. минут).

18.50 - Спартак–Бенфика 2:1 (полувреме). Стрелци: Кариока 3. минут, Лима 32. минут, Жардел (аутогол 44. минут).

18.46 - У финишу првог полувремена Спартак долази до нове предности над Бенфиком, и сада води са 2:1. До нове предности Московљани дошли после аутогола Жардела.

18.33 - Бенфика успела да изједначи резултат у Москви против Спартака. Стрелац Лима у 32. минуту.

18.03 - Само три минута игре било је потребно Спартаку да начне гол Бенфике и поведе са 1:0. Стрелац Рафаел Кариока. 

18.00 - Почео меч у Москви између Спартака и Бенфике. 

За Спартак играју: Ребров, Пареха, Сучи, Макајев, Рафаел Кариока, Хурадо, Калстром, Комбаров, Билијалетдинов, Ананидзе, Ари. Бенфика наступа у саставу: Артур, Макси Переира, Гарај, Жардел, Бруно Сесар, Матић, Перез, Лима, Салвио, Родригао, Малдрежао. 

17.45 - Први меч трећег кола Лиге шампиона игра се од 18 часова у Москве где се састају Спартак и Бенфика.

17.35 - На званичном сајту Пари Сен-Жермена грб Динама са звездом. Бед Блу Бојси нису одушевљени... 

15.30 - Пари Сен-Жермен стигао у Загреб. Златан Ибрахимовић "хладно" прошао поред навијача. Опет прети пустош на Максимиру, јер је до сада продато једва 6.000 карата. 

15.25 - Арјен Робен признао да је неколико пута у каријери помишљао да окачи копачке о клин. "Имао сам велики број повреда и нисам био срећан. Неколико пута сам помишљао да одустанем, срећом нисам", изјавио је крилни нападач Бајерна. 

15.20 - Педро констатовао да је конкуренција у Барселони прејака. Увек хоћу да помогнем тиму, а што више играм, то сам срећнији, изјавио Педро пред меч каталонског тима против Селтика.

15.15 - Рио Фердинанд и Сер Алекс Фергусон решили несугласице око ношења мајице са натписом "Кик из аут". Алекс: Било је проблема у комуникацији, решили смо ствар и идемо даље. Тим је увек јачи од појединца.

15.10 - Мирчеа Луческу, тренер Шахтјора, "наредио" Вилијану да казни Челси и да им покаже да се ради о врхунском играчу. "Плавци" у прелазном року били заинтересовани за Бразилца, али су осустали због превеликог обештећења. 

Челси у великој форми долази у Украјину. "Плавци" се налазе на челу Премијер лиге, у последњем колу савладали су Тотенхем у гостима, па су благи фаворити против шампиона Украјине.

Ипак, са Донбас арене нико није са лакоћом однео бодове, па се и вечерас очекује велика борба, до последњег атома снаге.

Јувентус би у Данској требало да има лак задатак. Нордсјеланд је једна од најслабијих екипа у такмичењу, а захуктали Јуве иде на сва три бода, како би ремији против Челсија и Шахтјора добили на тежини.

Манчестер без Видића, Фердинанда, Евре и ко зна кога још, дочекује увек неугодну Брагу. Ипак, у тим се враћају Ешли Јанг, Нани и Гигс, па би Јунајтед требало да буде фаворит на Олд Трафорду. Ипак, Фергусон је најавио да ће одморити још неке играче, због дербија са Челсијем који се игра за викенд.

У истој групи, Галатасарај дочекује екипу Клужа, у намери да стигне до првих бодова у елити. Ипак, Румуни су се показали као снажан колектив. Већ су савладали Брагу у гостима и сигурно неће бити лак залогај шампиону Турске.

Занимљиво ће бити и у групи Ф, где ће БАТЕ, као највеће изненађење досадашњег дела такмичења, дочекати Валенсију. У истој групи, Лил дочекује феноменални Бајерн из Минхена.

Први меч дана игра се од 18 часова у Москви где ће Спартак дочекати екипу Бенфике. Домаћи терен требало би да донесе предност руској екипи, али Бенфика има добру и искусну екипу, па би подела бодова можда била и најреалнији исход.

У другом мечу групе Г, Барселона на Камп Ноу дочекује шкотски Селтик, а све осим убедљиве победе Каталонаца било би равно чуду.

Све занимљивости у вези са мечевима Лиге шампиона, као и кретање резултата, можете пратити на Интернет порталу Радио-телевизије Србије.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару