Партизанови противници убедљиви

Када се све сабере, противници Партизана у Групи Х Лиге шампиона, Арсенал, Шахтјор и Брага, заједно су на својим последњим мечевима постигли чак 12 погодака. Најубедљивији су били Украјинци који су шест пута тресли мрежу противника, док је Арсенал са комбинованим тимом "демолирао" Тотенхем.

Да у Лиги шампиона нема слабих тимова још једном су потврдили Партизанови противници у Групи Х елитног фудбалског такмичења, који су на последњим наступима у домаћим шампионатима доказали да су у сјајној форми.

Арсенал и Шахтјор су забележили убедљиве победе на утакмицама домаћег купа, док је Брага у суботу за длаку испустила тријумф у гостима против Пакош Фереире. Ове три екипе, на својим последњим утакмицама постигле су укупно 12 погодака, а примиле су само три.

Арсенал који је поред Челзија у Премијер лиги до сада пружио најубедљивије партије, не зна за милост ни у Карлинг купу. Топџије су правом "канонадом" у продужецима утакмице, демолирали екипу Тотенхема резултатом 4:1.

Иако је у регуларном времену било нерешено 1:1, моћни Арсенал је са комбинованим тимом успео да нанесе тежак пораз изабраницима Харија Реднапа.

Менаџер Арсенала је шансу пружио млађим играчима, али ипак најбољу игру пружили су Самир Насри који је постигао два поготка и Андреј Аршавин који је једном затресао мрежу противника.

Ако неко мисли да Арсеналова четири поготка представљају "канонаду", шта тек рећи за другог Партизановог ривала у Лиги шампиона, екипу Шахтјора, која је у националном купу до врха напунила мрежу Кривбаса.

Изабраници Мирчее Луческуа су извојевали убедљиву победу од 6:0, и тако направили сјајну увертиру за меч Лиге шампиона који у уторак играју против Браге.

У пуној снази су се показали Бразилци у редовима Шахтјора, а мрежу Кривбаса су "пунили" Морено и Луис Андријано са по два поготка, и Вилијан и Едуардо са по једним голом.

Када је Брага у питању, последњу утакмицу ова екипа је одиграла у суботу, где је гостовала екипи Пакош Фереире.

Иако је Брага имала вођство од 2:0, на крају је морала да се задовољи поделом бодова, јер је изједначујући гол примила у првом минуту надокнаде времена.

И поред ремија, екипа је доказала да је успела да преболи убедљив пораз од Арсенала у првом колу Лиге шампиона.

Партизан је одложио утакмицу купа, а последњу проверу пред историјски меч са Арсеналом црно-бели ће играти у петак на свом терену против суботичког Спартака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару