Задовољан игром, не и резултатом

Показали смо карактер и жељу за победом, сматра тренер Станојевић, и најављује нападачку игру и у Бриселу. Ариел Јакобс задовољан резултатом и одушевљен навијачима.

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да је задовољан игром своје екипе у већем делу вечерашњег меча са Андерлехтом у последњем колу квалификација за Лигу шампиона, али не и резултатом од 2:2.

"Показали смо карактер после првог примљеног гола и направили преокрет. Мислили смо да ћемо дати и трећи гол, али нас је исекло њихово изједначење. Имали смо жељу и вољу да и после тога нападнемо, али нисмо успели", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре после меча са Андерлехтом.

Два гола на страни и нерешен резултат учинили су Андерлехт великим фаворитом пред реванш у уторак у Бриселу.

"Андерлехт је био фаворит и пре првог меча и још је, посебно зато што реванш игра код куће. Знам да ће нам бити тешко, али нећемо калкулисати, јер једном се пружа шанса да се уђе у Лигу шампиона. Идемо у Брисел са вером у овај тим, играћемо отворено и нападачки, тако да прођемо у Лигу шампиона", навео је Станојевић.

Тренер Партизана је, ипак, признао да је Андерлехт у Београду деловао физички спремнији од српског шампиона.

"То се одмах видело. Тешко им је било парирати у дуелима. Не допада ми се и то што смо у меч ушли помало бојажљиво", казао је Станојевић чији је тим могао и до повољнијег резултата да није било грешке голмана Радише Илића која је претходила другом голу гостију.

"Не могу да у овом тренутку коментаришем тај моменат. Морам прво да одгледам снимак и видим да ли је можда било фаула над Илићем. Чим то проверим изнећу своје мишљење", рекао је Станојевић.

Тренер Андерлехта Аријел Јакобс кратко је навео да је задовољан резултатом.

"Играли смо у гостима, па сам задовољан резултатом, као што би био и сваки други тренер. Међутим, требало је да играмо зрелије после вођства од 1:0, веома смо брзо примили један па други гол што је променило ток утакмице", истакао је Јакобс.

"Скидам капу навијачима и играчима Партизана, али верујем да ћемо имати одговор у Бриселу и доћи до победе која нас сигурно води даље", додао је шеф стручног штаба Андерлехта.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару