Очерупала "галске петлове"

Мароканка, са париском адресом, Захија Дехар, у центру пажње читаве фудбалске јавности. Осамнаестогодишњакиња проститутка "завела" Бензему, Говуа и Риберија. Како је била малолетна када је имала односе са њима, "галским петловима" прети затвор.

Пажња светске јавности ових дана је усмерена на 18-годишњу проститутку Захију Дехар, која је у последње две године спавала с тројицом француских репрезентативаца Каримом Бенземом, Франком Риберијем и Сиднијем Говуом.

Француски дневник "Ле Фигаро" се докопао слика младе Захије Дехар са њеног Фејсбук профила.

Млада Захија је признала полицији да се проституцијом бави од 2008. године, када је у посао ушла као 16-годишњакиња. Такође се зна да по муштерији зарађује између 1000 до 2000 еура, и да је месечно "у плусу" била по 20.000 еура.

Након што је ухапшена, Захија је признала да су, међу њеним муштеријама из високог париског друштвеног живота, били француски репрезентативци Карим Бензема, Франк Рибери и Сидни Гову.

"Није ми јасно зашто фудбалери треба да тааврше у затвору... Третирали су ме као крааљици", рекла је Мароканка, која је, у ствари и покренула целу причу, понудивши је медијима, пошто су "четворицаа мускетара" одбили да јој плате 300.000 евра.

Прво је "завела" Бензему, тада двадесетогодишњака, 2008. године, док је однос са Риберијем имала годину дана касније. У пролеће исте године, Захиа је авионом допутовала код Риберија у госте у Минхен, пише француски "Ле Монде".

Француски медији су ових дана спекулисали о имену још једног репрезентативца Француске, који је такође био "гост" код младе Захије, а највише се спомиње име младог фудбалера Марсеља Хатема Бен Арфе.

Репрезентативцима Француске прети затворска казна до три године затвора, плус новчана до 45.000 евра, о којој сигурно мање брину.

У синоћњој утакмици са Лионом, вероватно је због ње и силног полицијског испитивања, а пре свега због тога што му прети затвор, Рибери дивљачким стартом зарадио искључење.

Број коментара 66

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару