Криза идентитета код Балотелија

"Супер Марио" наставља да "стаје на жуљ" навијачима Интера. У новој епизоди серије "Балотелијеви инциденти" погледајте како млади нападач Интера изгледа у дресу најљућег ривала Милана, и то са све његовим именом на леђима.

Чини се да млади нападач Интера Марио Балотели не може без скандала. Овај деветнаестогодишњак је у једној забавној емисији на италијанској телевизији успео да разбесни још више навијаче Интера, јер је урадио незамисливо - обукао је дрес најљућег ривала Милана.

Емисија је емитована на телевизији "Медиасет" која је у власништву газде Милана Силвија Берлусконија.

Милиони гледалаца на Апенинима имали су прилику да виде Балотелија како облачи дрес "росо-нера" са његовим презименом који је добио као поклон од водитеља програма.

Одавно није тајна да овај играч гаји симпатије према градском ривалу, што је и признао пред камерама, па овај потез само је још више распалио гнев интерових навијача.

Прва незванична реаговања упућују на то да је ово последња кап која је прелила чашу, и да клуб нема више стрпљења за све "будалаштине" овог фудбалера. Управа Интера је изгледа спремна да на крају сезоне стави овог младог репрезентативца на трансфер листу.

У одбрану Балотелија стао је тренер Милана Леонардо, који каже да је овој шали не би требало давати превелику пажњу.

Са друге стране агент деветнаестогодишњег нападача Мино Риола оптужује водитеље шоу програма да су намерно сместили његовом клијенту.

"Све је почело са шалом од које је та телевизија направила скандал. Шала је изведена на једном деветнаестогодишњаку који није мислио о последицама свог дела. Сада нам само треба мало мира за овог момка. Ово нам није требало", рекао је Риола и додао да се нада да ће навијачи Интера имати разумевања за овај потез младог фудбалера.

Риола је на крају нагласио да Балтотели има жељу да поправи односе са управом, али да су за то потребне две стране.

Да ли ће навијачи ово све схватити као шалу несташног деветнаестогодишњака знаће се већ у среду, када Интер на свом стадиону дочекије Ливорно.

Имајући у виду да чињеницу да навијачи ретко праштају, поготово овакве глупости, изгледније је да ће се на Сан Сиру чути салве звиждука него аплауз за младог фудбалера.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 22. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару