Бриџ одбио руку помирења

Оштар поглед од неколико секунди два некадашња пријатеља пропратила цела британска јавност. Тери чекао помирење, а Бриџ заобишао пружену руку. Вест из забавних прешла у информативне рубрике на Острву. Резултат Челси - Манчестер сити 2:4 остао у сенци.

Фудбалер Манчестер ситија Вејн Бриџ показао је јавно колико је љут на свог некадашњег саиграча Џона Терија из Челсија, пошто је одбио да се рукује са њим на почетку првенствене утакмице Премијер лиге.

То је први пут да су се двојица дефанзиваца срела лицем у лице од када су се у медијима појавили наводи да је Тери имао љубавну везу са мајком Бриџовог сина.

Теријев пораз био је потпун јер је његов Челси убедљиво савладан у веома битној утакмици са Манчестер ситијем, са 4:2. 

Тренутак када је Бриџ игнорисао испружену Теријеву руку приказан је у Британији не само на спортским, већ и информативним каналима, који су анализирали снимак неколико минута.

Навијачи Челсија звиждали су 29-годишњем Бриџу, који се руковао са остатком поставе лондонске екипе. Испред стадиона су се продавале мајице са натписом "Тeam Тerry".

Бриџ је у четвртак објавио да неће да игра за репрезентацију Енглеске после свега што се десило. Терију је одузета капитенска трака у националном тиму.

Пријатељство и превара 

Бриџ је играо са Теријем у Челсију пре него што је 2009. године отишао у Манчестер сити.

Муке за капитена Челсија и енглеске репрезентације почеле су када је објављена прича о љубавној афери коју је Тери имао са Ванесом Перонсел, девојком саиграча из репрезентације.

Након што је Бриџ прешао у Манчестер сити, Тери је кренуо у тајну авантуру са Перонселовом, мада је са њом већ флертовао док су два фудбалера била саиграчи у Челсију.

Када је овај и коначно прешао у Сити, пар се разишао, па је то Терију оставило слободан простор.

Бриџа је још више погодило јер је Тери покушавао да помогне пару, када су били у кризи након Бриџовог преласка у Сити. Тери је пружао највећу подршку и Вејну и Ванеси када су покушавали да одрже везу на даљину.

Извор близак Ванеси је рекао да је Тери непрекидно флертовао са Вејновом девојком, а да је са друге стране давао савете саиграчу из репрезентације како да реши проблеме.

Из Челсија пружају пуну подршку капитену, од власника Романа Абрамовича до Карла Анчелотија, јер је Тери "члан Челсијеве породице".

Такође, Вејн Бриџ добио је подршку саиграча из Манчестер ситија. Карлос Тевез, Стивен Ајрланд и Најџел де Јонг носили су мајице са натписом "Тeam Bridge" чиме су саиграчу јасно ставили до знања на чијој су страни.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару