Пред вратима Ноу Кампа и Олд трафорда

Лига шампиона поново доноси сјајне мечеве. Барселона дочекује разгоропађени Атлетико, док на Олд трафорд стиже страшни Бајерн. Погледајте како је изгледао дан уочи ових мечева.

19.45 - Толико о вестима и занимљивостима које су претходиле четвртфиналним дуелима вечерас. Сада је време за терен...

19.25 - Навијачи минхенског Бајерна на путу ка Олд трафорду.

19.20 - И вечерас све очи упрте у њега...

19.10 - Навијачи Бајерна уверени у успех у Манчестеру.

18.50 - Андрес Инијеста и његови костобрани...

18.45 - Свлачионица Барселоне.

18.30 - Олд трафорд, још мало па спреман...

18.00 - Овако навијачи на Твитеру виде окршај Манчестер јунајтеда и минхенског Бајерна...

17.10 - Полазак из Дортмунда, долазак у Мадриду. Експедиција Борусије пуна оптимизма путује на ноге Реал Мадриду...

16.30 - Фудбалер Реала Карим Бензема рекао је да мадридски тим ове сезоне може да освоји сва три трофеја - Примеру, Куп краља и, изнад свега, Лигу шампиона. "Циљ је освајање сва три трофеја и мислим да можемо то да испунимо. Имамо реалне шансе и одличан тим за тај подухват. Нисмо заборавили шта се десило прошле године, али сада са новим тренером Карлом Анчелотијем имамо другачији менталитет. Борусија је јака, али има доста повређених играча", рекао је Бензема за клупски сајт. 

16.00 - Реал Мадрид је изгубио Марсела за оба четвртфинална меча. Бразилац је повредио задњу ложу...

14.49 - Са занимљивом фризуром нападач Борусије из Дортмунда Пјер Обамејанг покушаће сутра да надмудри одбрану Реала...

13.31 - Сваког навијача Барселоне који вечерас буде дошао на Ноу Камп дочекаће заставица са логом клуба.

12.03 - Фудбалери минхенског Бајерна прошетали су јутрос травнатим тереном Олд Трафорда...

Такмичење у Лиги шампиона наставља се мечевима четвртфинала, а у уторак су на програму два меча, Барселона - Атлетико Мадрид и Манчестер Јунајтед - Бајерн.

Шпански дерби требало би да донесе много узбуђења, пошто су претходни мечеви ова два тима, у шампионату Шпаније, били препуни сјајних фудбалских потеза, неизвесности и голова...

Атлетико је тренутно водећа екипа шпанске Примере, са бодом предности у односу на другопласирану Барселону. Ипак, Лига шампиона је "прича за себе", а у овом двомечу чини се да је Барса мали фаворит.

На страни каталонског клуба је пре свега искуство играња у елитном клупском такмичењу, али и Лионел Меси, један од најбољих фудбалера света.

"Јорганџије" могу да се похвале добрим резултатима ове сезоне против Барсе, а краси их и тимска игра заснована на борбености, на чему посебно инсистира тренер Дијего Симеоне.

Кталонски клуб ове године игра у променљивој форми, али екипа у којој играју Меси и Нејмар, сигурно је спремна за највеће домете, без обзира на тренутну форму тима.

Шта тек рећи о другом четвртфиналном пару. Да ситуација у Јунајтеду није каква јесте, судар две екипе свакако би био "финале пре финала".

"Ђаволи" катастрофално играју у националном шампионату, повици на менаџера Дејвида Мојса све су гласнији, али Руни и екипа знају како да играју велике мечеве.

Бајерн је, по мишљењу многих, најквалитетнија екипа у Европи. Бранилац титуле у Лиги шампиона, са Гвардиолом на челу, игра фантастично ове сезоне, титула у Немачкој је већ осигурана, па Баварци могу максимално да се концентришу на изазове у елити.

Оба меча на програму су у уторак од 20.45, а кретање резултата, као и све остале занимљивости са и око терена Лиге шампиона, можете пратити на нашем Интернет порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару