Енглези се одричу "мезимаца"

Натерани због светске кризе, или само зато што су се заситили, многи фудбалери са острва одлучили су да продају четвороточкаше. Будући власници моћи ће да се похвале да возе аутомобил који је пре њих возио Дејвид Бекам, Стивен Џерард, Мајкл Овен...

Познато је да фудбалери зарађују много пара, и да могу мењати аутомобиле на сваких месец дана.

Ове године, многи познати енглески фудбалери одлучили су се да продају своје аутомобиле, и то углавном по доста нижој цени.

"Ферари 599" из 2007. године, који је возио фудбалер Манчестер јунајтеда Мајкл Овен нашао се у огласима за 144,950 фунти, док цена новог, истог модела износи 220,000 фунти. Овен је уложио у аутомобил још 24 хиљаде фунти, како би га "дотерао", а на први тренинг у Манчестеру дошао је у "Бе-Ем-Веу" серије 6.

Бивши "мезимац" Дејвида Бекама, "Бентли Аранж" из 2002. године, понуђен је за 99,000 фунти, а цена новог је 245,000. Ексклузивни аутомобил Бекам је додатно "средио" са додатних 70,000 фунти. Између осталих модификација убачен је мали фрижидер, а име супруге Викторије исписано је на наслонима за главу.

Ас Манчестер јунајтеда, темпераментни Вејн Руни одрекао се аутомобила "Астон мартин Венквиш", из 2006. године. Аутомобил је продат по цени од 89,975 фунти, а цена новог је 183,442. Иако има само 23 године, Руни поседује колекцију од преко 20 аутомобила, а укупна вредност колекције је 1,4 милиона фунти.  

По цени од 53,000 фунти, заљубљеници у четвороточкаше, и поштоваоци Стивена Џерарда могли су да купе његов "Ренџ ровер Оверфинч Воуг". Капитен Ливерпула уложио је у овог теренца 22,000 фунти, а на сваким вратима стоји број 8, који популарни Стиви Џи носи на дресу.

И капитен Манчестер јунајтеда Рио Фердинанд продао је свој "Бентли Континентал ГТ" за 53,205 фунти, иако је цена новог двоструко већа, 118,000.

Још један од љубимаца Вејна Рунија "Мерцедес ЦЛК" врло брзо је продат по цени од 149,990 фунти у мају ове године.

Иако вероватно не размишља да га прода, свакако је најзанимљивији аутомобил дефанзивца Арсенала Вилијама Галаса, потпуно хромирани Мерцедес, чија је цена "свега" 350,000 фунти.

Верујемо да су сви аутомобили већ нашли своје нове поносне власнике, али остаје питање да ли су се познати фудбалери одлучили да их продају због економске кризе и рецесије, или су се једноставно заситили, па желе нови.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару