Читај ми!

Обрадовић: Екипа је играла изванредно, презадовољан сам како смо одиграли

Тренер Партизана Жељко Обрадовић истакао је после тријумфа над Бајерном да су црно-бели играли изванредно.

Кошаркаши Партизана славили су над Бајерном из Минхена 86:78 у мечу трећег кола Евролиге. 

"Екипа је играла изванредно и презадовољан сам како смо одиграли. Веома је битна ствар минутажа. За мање од 48 сати играмо против тима који је добио са два разлике вечерас. Битно је било да користимо што више играча, јер и нама и њима следи добра утакмица", додао је Обрадовић.

Црно-бели су на отварању Евролиге на домаћем терену дошли до прве победе у сезони.

Балша Корпивица и Марио Накић су добили прилику да играју против Бајерна, а Обрадовић је рекао да без сумње верује сваком играчу.

"Имали смо четири играча ван тима, два момка са јуниорима, Мајка и Вашингтона. На сваког рачунам. Било је момената које су одиграли изванредно, али не само они, посебно у тим моментима на почетку другог полувремена, када смо примали три поена. Не бих да вас замарам тиме зашто смо их пуштали да шутирају три поена. Имали смо спрам себе изванредну екипу, немојте да заборавите да их води човек који је светски шампион", навео је тренер црно-белих.

Обрадовић је констатовао да је Евролига такмичење које се добија на две лопте.

"Ми радимо и, без обзира на прве две уводне утакмице у Евролиги. Ја сам рекао да верујем у њих и мислим да ћемо много тога урадили. То кажем јер их гледам сваки дан на тренингу и зато што је Евролига такмичење које се добија на две лопте. Ми смо вечерас контролисали утакмицу у сваком погледу, то ниједног тренутка није доведено у питање", констатовао је Обрадовић

Стратег Партизана се осврнуо се и на друге резултате.

"Не знам кога су ови резултати изненадили. Овде свако сваког може да победи. Мислим да нико сада није у специјално доброј форми, стигао сам да погледам доста утакмица, јер шта бих друго радио, али мислим да се сви уигравају, као и ми", закључио је Обрадовић.

Партизан ће наредни дуел у Евролиги одиграти у "Хали Александар Николи" у Београду у четвртак од 20.05 часова.

среда, 16. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи