Ласо: Ако хоћете да победите Звезду, не можете да чекате последњи моменат

Тренер Басконије Пабло Ласо рекао је након пораза од Црвене звезде у другом колу Евролиге да црвено-бели имају одличан тим, који игра на високом нивоу.

Ласо: Ако хоћете да победите Звезду, не можете да чекате последњи моменат Ласо: Ако хоћете да победите Звезду, не можете да чекате последњи моменат

Кошаркаши Црвене звезде забележили су други тријумф у новој сезони Евролиге, пошто су вечерас у Београду победили Басконију резултатом 78:71.

"Имају искуство, играче који могу да реше утакмицу, као што су Калинић, Недовић, наравно Теодосић", рекао је тренер Басконије Пабло Ласо после утакмице у "Београдској арени".

Истакао је да су црвено-бели контролисали ситуацију на терену до самог краја.

"Ако хоћете да их победите, не можете да чекате последњи моменат. Имају одличан тим, могу да се такмиче са свима", рекао је Ласо на конференцији за медије.

На питање да упореди Звезду и Партизан, против којег је Басконија играла у првом колу и победила, Ласо је рекао да су то две тотално различите екипе.

"Партизан је нова екипа са много нових играча, са невероватним физичким предиспозицијама. Са друге стране Звезда је много талентована, са доста искусних играча. Не могу да кажем да је неки тим бољи. Иако смо једне победили, а од других изгубили, то не мора ништа да значи", закључио је Ласо.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи